21 Tem 2019 #1 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Var mı yetenekli bulduğunuz newschool rapçiler? Bir kaç parçasını da paylaşabilirsiniz Ben kendi yetenekli bulduklarımı yazayım; Motive (MOB) Vio (MOB) [Rest In Peace] Atlas (MOB) Nakaratı Vio Söylüyor , 3.Verse ü Atlas Söylüyor* Şam (MGL47) Ohash (MGL47) İlk verse ve nakaratı Şam , 2. verse ü Ohash söylüyor* New School mu Old School mu bilemediğim adam. Sözleri old gibi kendisi new Stabil Yaşam hikayesini anlatıyor* Özellikle de Şam ft Motive'yi aşırı merak ediyorum. Not : Herkes diğer insanların yorumlarına saygı göstersin rica ediyorum bu konuyu açma amacım rap ile ilgili üzerimizdeki gerginliği atmak.
Var mı yetenekli bulduğunuz newschool rapçiler? Bir kaç parçasını da paylaşabilirsiniz Ben kendi yetenekli bulduklarımı yazayım; Motive (MOB) Vio (MOB) [Rest In Peace] Atlas (MOB) Nakaratı Vio Söylüyor , 3.Verse ü Atlas Söylüyor* Şam (MGL47) Ohash (MGL47) İlk verse ve nakaratı Şam , 2. verse ü Ohash söylüyor* New School mu Old School mu bilemediğim adam. Sözleri old gibi kendisi new Stabil Yaşam hikayesini anlatıyor* Özellikle de Şam ft Motive'yi aşırı merak ediyorum. Not : Herkes diğer insanların yorumlarına saygı göstersin rica ediyorum bu konuyu açma amacım rap ile ilgili üzerimizdeki gerginliği atmak.
21 Tem 2019 #2 Czech C * xάήάx * Süper Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 1,014 Çözümler 4 Tepki puanı 459 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Şahsen ben 90'lardan olduğumdan dolayı bunları bir defa bile açıp dinlemem, dinlemedim. Bunlara Ben fero, ezhel gibi diğerleri de dahil. Yeni öğreniyorlar tabi öğrensinler dinlerim. İyi forumlar
Şahsen ben 90'lardan olduğumdan dolayı bunları bir defa bile açıp dinlemem, dinlemedim. Bunlara Ben fero, ezhel gibi diğerleri de dahil. Yeni öğreniyorlar tabi öğrensinler dinlerim. İyi forumlar
21 Tem 2019 #3 Archéva in your area Süper Üye Katılım 30 Ağu 2017 Mesajlar 1,412 Çözümler 56 Tepki puanı 4,048 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Stabil diyerleri gibi autone kullanmıyor. Adamın sesi tam rape uygun. Ünlü rapçilerle düet yaparsa bence kitlesi büyür.
Stabil diyerleri gibi autone kullanmıyor. Adamın sesi tam rape uygun. Ünlü rapçilerle düet yaparsa bence kitlesi büyür.
21 Tem 2019 Konuyu başlatan #4 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI ARCONIX' Alıntı: Stabil diyerleri gibi autone kullanmıyor. Adamın sesi tam rape uygun. Ünlü rapçilerle düet yaparsa bence kitlesi büyür. Genişletmek için tıklayın ... Gerçekten öyle. Şahsen hidranın autotune kullanmayan haliyle ft atmasını isterim
ARCONIX' Alıntı: Stabil diyerleri gibi autone kullanmıyor. Adamın sesi tam rape uygun. Ünlü rapçilerle düet yaparsa bence kitlesi büyür. Genişletmek için tıklayın ... Gerçekten öyle. Şahsen hidranın autotune kullanmayan haliyle ft atmasını isterim