Seçkin Üye
Güvenlik içindir. 0 hesap açıp trolleyip küfür edenleri engelliyorlar bu sayede.bencede çok güzel olur benim sormak istedigim çok şey var hocam şimdi onaylı üye olmadan tr chat a yazammak çok saçma orda bir sohpet dönüyor şahsen katılmak isterim yani 50 yorum kasim dicem cogu konu hakkında bilgim yok hatta bazılarında saalladım bile bence bunun kalk ması lazım
kanka haklısın da yani çok zor 50 yorum yapmakta spam dan uyarıyolar sonra güvenlik için okey ama uğraşamıyoruz işimiz gücümüz varGüvenlik içindir. 0 hesap açıp trolleyip küfür edenleri engelliyorlar bu sayede.
ben daha yeni 40 yoruma ulaşabildimkanka haklısın da yani çok zor 50 yorum yapmakta spam dan uyarıyolar sonra güvenlik için okey ama uğraşamıyoruz işimiz gücümüz var
Yapıcak bir şey yok, ortamın daha iyi olmasını sağlayan bir kural.kanka haklısın da yani çok zor 50 yorum yapmakta spam dan uyarıyolar sonra güvenlik için okey ama uğraşamıyoruz işimiz gücümüz var
Post automatically merged:
ben daha yeni 40 yoruma ulaşabildim
öyle kardeşim valla site 10 numara oluyo böyle ama zro işteYapıcak bir şey yok, ortamın daha iyi olmasını sağlayan bir kural.
Zor değil, 50 yorum 1 günde kasılabilir.öyle kardeşim valla site 10 numara oluyo böyle ama zro işte
kanka o zaman belki ben senin abin olabilirim bu nasıl bi ihtimalhocam bende onları bilmemek daha iyi belki üvey abim cıkcak
@ioz 101 yaşında. Adamı gölgesine bela eder.Abi hep merak etmişimdir kimdir bu insanlar sosyal hayatlarında ne yapıyorlar kaç yaşındalar benim gibi hiç merak eden oldu mu
Nader11ndeu adlı arkadaşı bir çok kişi biliyordur kendini tanıttığı için diğer kurucular ile alakalı pek bir bilgim yok benim şahsen kendilerini tanıtmalarını isterim .
Sadece kurucular değil tüm yetkili arkadaşlar isterse kendilerini tanıtması güzel olur .
cem adrian ne güzel söylüyo be@ioz 101 yaşında. Adamı gölgesine bela eder.
@xtragyne1st ise çok acımasız biridir. En ufak hatada banı çakar.
olmaz mı başkan ama senin kadar da merak etmiyorum normal seviyedeAbi hep merak etmişimdir kimdir bu insanlar sosyal hayatlarında ne yapıyorlar kaç yaşındalar benim gibi hiç merak eden oldu mu
Nader11ndeu adlı arkadaşı bir çok kişi biliyordur kendini tanıttığı için diğer kurucular ile alakalı pek bir bilgim yok benim şahsen kendilerini tanıtmalarını isterim .
Sadece kurucular değil tüm yetkili arkadaşlar isterse kendilerini tanıtması güzel olur .
ablamda cıkarsa tadından yenmezkanka o zaman belki ben senin abin olabilirim bu nasıl bi ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?