Onaylı Üye
o yazıları ben yazdım çok kolay bişey zaten yeniyim bunları yapmada 16 17 yaşımda photoshop cs6 ile yapacam.sözHepsi hazır zaten, neyini sen yaptın ki
Mevzu burda benim arkamda durmaları değil, sen güzel bir şey çıkartsan ortaya zaten senin arkanda hepimiz oluruz. Ama gidiyorsun siteden hazır resim yapıp buraya gelip yetkililere foto diye yazıyorsun.
1-Bizim fotoya ihtiyacımız olduğunu kim söyledi ?
2-Madem bizim için güzel bir şey yapmaya çabalıyorsun o zaman neden hazır yapıyorsun ?
3-Madem bir bilgin yok photoshop ile ilgili o zaman bizi mutlu etmek için neden resim yapıyorsun ?
.
.
.
3994923-Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
3994923 Madde efsaneMevzu burda benim arkamda durmaları değil, sen güzel bir şey çıkartsan ortaya zaten senin arkanda hepimiz oluruz. Ama gidiyorsun siteden hazır resim yapıp buraya gelip yetkililere foto diye yazıyorsun.
2-Madem bizim için güzel bir şey yapmaya çabalıyorsun o zaman neden hazır yapıyorsun ?
3-Madem bir bilgin yok photoshop ile ilgili o zaman bizi mutlu etmek için neden resim yapıyorsun ?
.
.
.
Mevzu burda benim arkamda durmaları değil, sen güzel bir şey çıkartsan ortaya zaten senin arkanda hepimiz oluruz. Ama gidiyorsun siteden hazır resim yapıp buraya gelip yetkililere foto diye yazıyorsun.
.
.
.
Yok silmeyeceğim o kadar uğraşıp resim yapmışsın millet görsün resim nasıl yapılır TheBYOndeR abilerinden hayatta neyi yapmamaları gerektiğini ders alsınlarkonuyu silermisinz amacım mutlu etmek sana illaki fotoyu kullan demiyorum belki masaüstüne kullanırsın eğer sen mutlu olmadıysan ne mutlu bana
.
.
.
Aynen Ders Aldım bundanYok silmeyeceğim o kadar uğraşıp resim yapmışsın millet görsün resim nasıl yapılır TheBYOndeR abilerinden hayatta neyi yapmamaları gerektiğini ders alsınlar
Sen iste Beğendim HepsiniKoptuysanız beğendiyseniz sağ alttan beğeni butonunu kullanın beya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?