Aslında bu yazıyı okumadan önce farkına vardım cidden saçma bir soru sormuşum. Adminler ve coderlar işlerini yapıyor sadece valorant çok hızlı güncelleniyorlar yani aslında tahmin edilmesi zor birşey değil sorduğum sorubunu bilemezler geçen hafta da fixlene bilirdi bu oyun adminlerine coder lerine artık ne haltsa onların işini yapıp yapmadığına bağlı saçma bir konu sordugun soru
Fakat haklısınız sorduğum soru saçma bunu bilmeleri çok zor.bunu bilemezler geçen hafta da fixlene bilirdi bu oyun adminlerine coder lerine artık ne haltsa onların işini yapıp yapmadığına bağlı saçma bir konu sordugun soru
Ve riot çok agresif kullanmak istiyorsanız, Spoofer'ınızı hazırladığınızdan emin olun yoksa 3 ay lol bekleyeceksiniz.dostum hile kullanmaya karar verdiğin anda ban yemeyede hazır olman lazım özellikle valoda hile koruması cok iyi bunu bilerek kullan hileyi
şahsen benim 2 k değerinde bi hesabım var onu riske atmayı aslaaa istememVe riot çok agresif kullanmak istiyorsanız, Spoofer'ınızı hazırladığınızdan emin olun yoksa 3 ay lol bekleyeceksiniz.
Yedek bir bilgisayarınız varsa, orada hile yapmak için sahte bir hesap kullanabilirsiniz, zaten 2x yasaklandım.şahsen benim 2 k değerinde bi hesabım var onu riske atmayı aslaaa istemem
o nasıl oluyor o pc de girilen bütün hesaplarımı banlıyorYedek bir bilgisayarınız varsa, orada hile yapmak için sahte bir hesap kullanabilirsiniz, zaten 2x yasaklandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?