Yeni nesil korku filmleri tamamen Jumpscare'dan oluşuyor listedekilerin hepsi gerilim vererek korkutuyor özellikle bazı yapımların müzikleri efsane Hans Zimmer,Peter Gundry gibi sanatçılar seslendirdiği için filme ayrı hava katıyor.eskisi gibi artık korku filmlerinin tadı yok ya korkar yerimizde ürperirdik şimdi nerede
bendede aksine olmuştu küçük yaşta o gecelerin yorganın altına sarılıp acaba yermi düşüncesiyle çok uyumuştum ama sonradan korkma gerilmeden haz almaya başladımCinnet'i küçükken izlemiştim, birkaç gün sıkıntı çekmiştim. Diğerlerine bakmadım, korku filmi artık tarzım değil. Sanırım küçüklükten kalan anılarım beni uzak tutuyor, şu an korkmuyorum ama yine de izleyesim gelmiyor pek.
rica ederim bu güzel yorumlarınız beni mutlu ediyoröneriler için teşekkürler boş zamanlarımda izlerim
yenilerde güzel ama yeniler ister istemez eskilerinin yerini tutmuyor hatta tutamıyor ama tercih meselesiben çoğunlukla eski filimler deyilde şu yıllarda çıkmış filimleri izliyorum örneğin ( biz ) izlemenizi tercih ederim ama yinede listedekiler güzel filimler hele kuzuların sessizliği fena
yeni korku filimleri korkunç olmuyor eskilerine göre burda haklısın ama baya geriyor yeni korku filimleriyenilerde güzel ama yeniler ister istemez eskilerinin yerini tutmuyor hatta tutamıyor ama tercih meselesi
orphan da güzel filmdir ama listemde yer edinelecek kadar değilOrphan desek, küçük bedende ki psikopat kız ?
sizlerin güzel yorumları benim fimlere yönelik azmimi daha çok etkliyorHepsi guzel korku filmleri eline saglik
klasik türk cin korku filmdir kötü ama genede tercih meselesiKara dedeler olayını şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Kesinlikle izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?