Bu hileden 2. Banlanisim ilk karakterim 10.000 yemişti bu sefer 3 ay yedim size sorum şu duvar hack den ban yemez ondan eminim düzgün oynarsan çok belli etmezsen sıkıntı yok cunki ispatlanacak birşey değil bunun yanında sadece kafadan vurma açıktı ve hedefe kitlenme ban sebebi bu 2 simidir sizce ve en temiz en sağlam şekilde bu hileyi nasıl kullanırım ban riski olmaksızın bütün ayarları
Kardesim eger ki cs go dan bahsediyorsan dedected hileler kullanirsan sen belli etmesen bile valve 3.part yazilim kullandigini fark eder ve ban atar yani belli edip etmemenle pek bir alakasi yok
hangi oyun olduğunu bahsetmedin, eğer cs go ise zaten direk anlaşılır aim hilesi overwatch düşüyor , pubg için bahsediyorsun aim hilesi kullanmanı tavsiye etmem wallhack açık olsun yeterli ben öyle yapıyorum
Hangi oyundan bahsediyosun reis ? heralde cs:go dan bahsediyosun gibi geliyor aimin ayarını kıs ve duvardan kesinlikle vurma sisten de vurma aşırı legit oyna adamı gördün mesela direk adamın yönüne bakma tersine bak ses alınca adama bak öyle öyle git düşmessin owervatch'a.