Antremanlarla matematik geliştiriyor diye duydum
knk bence test çözmek yerine sürekli deneme çözmek en iyisi çünkü denemelerde sınava yönelik daha çok soru geliyor ve soru tarzları da neredeyse aynı
doping hafıza
Test ve deneme çözmelisin youtubeden destek atabilirsin.
Öncelikle güzel dostum kendini kasma kesinlikle yapamam edemem diye düşünme senden iyiler elbet olucaktır ama unutma senden kötü olanlarda olucak sen elinden gelenin en iyisini yap günlük belli bir düzen ile devam edersen zaten fark ediceksinki denemelerde filen iyi yerlere geliceksin zaman hızlı geçiyor elini sıkı tut![]()
Antermanlarla matematik aldım yanında da test çözümcem yorumlar için teşekkürlerbilgisayar tuşuna basıp kitap açmak sanırım en iyisi biraz sonra bende yapıcam XD
konuların bol videolarını izle çözüm ve anlatım videolarını kendin yapmaya çalış temellerini sağlamlaştır bildiğin konular varsa tekrar etYKS sınavı önümüzedki haziran ayında giricem de Matematikte Berbat haldeyim Bana tavsiye verebiliecek olan arkadaş var mı ?
aynı durumu kendim de denedim ama işe yaramadı inş arkadaşta işe yararHocam arkan öğrenmesi önemli, bir yaşıtınızdan ders alın. Yakınınız varsa çok daha iyi utanmaz sıkılmazsınız. Size kısayolları ve hızlanma adımlarını öğretsin.