YKS'ye son bir ay kala AYT Matematiğe mi yoksa sözele mi çalışılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
AYT matematik zor diye duydum ve denemeye baktığımda çok zora benziyordu. Biraz konu çalışsam yapabilir miyim kolaylıkla? Yoksa zor mu sorular? Sözel çalışsam daha mı çabuk net toplarım? Yoksa sayısal az çalışsam kolay yapılabilir mi? Sınava 1 ay bile kalmadı. Zaman kaybetmek istemem.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bence bir an önce başla vakit kaybetmeden ne kadar çalişabilirsen o kadar kar senin için

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
AYT matematik son 1 ayda bitecek bir ders değil. Sayısal gireceksen Biyoloji, Kimya çalış. Eşit ağırlık için Edebiyat, Coğrafya, Tarih bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Türeve aban, inntegrali de zaten az buçuk anlıyorsun. Zamanı güzel değerlendirmek senin elinde. 1 ay kısa bir süre değil.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reis ben gece 03.49 matematik çalışıyorum sana şöyle diyim sözel çalış matematiği bırak sözel ezber yaparsın hiç yoktan bir şansın olur ayt mat direkt bilgi istiyor senden yapay zekayla karıştırırlarsa genel yetenek ve bilgi birlikte ister yanarsın değmez vakit kaybına

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱 : 𝘄𝗲𝗻𝘇𝘆𝗶𝘇𝗺
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kesinlikle sayısal ya

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Eğer sözel alanında da güçlüysen ve bu alanda daha fazla net toplayabileceğini düşünüyorsan, o tarafa ağırlık vermek mantıklı olabilir. Özellikle sözel derslerde net artırmak, sayısal derslerden daha az zaman alabilir.

Bununla birlikte, AYT'de hem sayısal hem de sözel bölümlerden net artırmak önemli. Eğer zamanın kısıtlıysa, en zayıf olduğun alanları belirleyip o konulara odaklanman faydalı olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...