Süper Üye
bianchi kadrolarını pek sevmiyorum ayriyetten full carbon arıyorum bianchi yaparsa ki yapıyor 15k dan aşşağı ful karbon bisikleti yokBianchi türlerine bakmanı öneririm zaten hepsi 10 k dan ucuz
knk bütçen ne kadar skill hareket yapmak istiyorsan dirty öneriyim ama sağdece dağ sürüceksen mtb öneriyim bide zoom marka amortisörlerden uzakdur kronik çarpma sıkıntısı var amortisör zamanla dağılıyor tek tekerde sr suntour marka veya senginim ben dersen fox rockshox amortisör öneririmBende bisiklet almak istiyorum küçüken kulanıyordum ama arada dağ gezisi yapmak istiyorum dağ bisikleti önere bilirmisiniz ?
600 700 lira büçem var fazla büçem yokknk bütçen ne kadar skill hareket yapmak istiyorsan dirty öneriyim ama sağdece dağ sürüceksen mtb öneriyim bide zoom marka amortisörlerden uzakdur kronik çarpma sıkıntısı var amortisör zamanla dağılıyor tek tekerde sr suntour marka veya senginim ben dersen fox rockshox amortisör öneririm
2. ellere bak derim 600-700 civarı bu doar kurunda iyi birşey alamazsın600 700 lira büçem var fazla büçem yok
i have 140$ sad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?