Arkadaşlar selamın aleyküm bi sorunum var üzerinde kalkan gibi simgeleri olan yani basınca yönetici olarak çalışan uygulamalar Nvidia ile açılmıyor bilgisayarımda 2 ekran kardı var
sağ tıklayıp özelliklerden yönetici tikini kaldırayım dedim yönetici tikide yok örneğin LoL mesela entegre grafik ile çalışıyor Nvidianın ayarlarından ana ekran kardını nvidia seçtim uygulaya bastım olmadı tekrar açıp bakayım dedim kendiliginden entegre oluyor bilen varmı
Başlat menüsünde en üstte kullanıcı resmi var ona tıkla açılan pencerede en aşağıda "kullanıcı hesap denetimi ayarlarını değiştir" tıkla ve çizgini en alta düşür (hiçbir zaman uyarma) de.
Başlat menüsünde en üstte kullanıcı resmi var ona tıkla açılan pencerede en aşağıda "kullanıcı hesap denetimi ayarlarını değiştir" tıkla ve çizgini en alta düşür (hiçbir zaman uyarma) de.
dostum o dediğin şeyi yaptım oldu eyvallah. Ama yinede nVdia ile açılmıyor seçecek ayrıcalığınız yok diyor tercih edilen grafik işlemcisini nvidia yapıyorum uygula diyorum sonra tekrardan kendiliğinden entegre grafik oluyor