- Yasaklandı
-
Bencede hem kime göre ayarlanacak bu kısıtlamalarKısıtlama derken bir mesaj yazınca bekleme süresinin olması gayet doğal olmasa rütbelerin ne anlamı kalıcak.
tam yazıyordum ki lafı ağzımdan aldın dostumKısıtlama derken bir mesaj yazınca bekleme süresinin olması gayet doğal olmasa rütbelerin ne anlamı kalıcak.
5 mesaj yazıyoruz 1 saat bekliyoruz yani insanın vakti bu kadar değersiz değil siz önceden emek vermişsiniz de biz eziyet çekiyoruz mesaj kasmak içinKısıtlama derken bir mesaj yazınca bekleme süresinin olması gayet doğal olmasa rütbelerin ne anlamı kalıcak.
Değerli vaktin varsa neden buralardasın ayrıca 20 saniyeden birşey olmaz çok istemiyorsan yorum yapma dostum öncedende böyleydi şimdide böyle5 mesaj yazıyoruz 1 saat bekliyoruz yani insanın vakti bu kadar değersiz değil siz önceden emek vermişsiniz de biz eziyet çekiyoruz mesaj kasmak için
eskiden de yorum yazmak için bekliyorduk şimdi ise biraz daha fazla bekliyoruz dostum5 mesaj yazıyoruz 1 saat bekliyoruz yani insanın vakti bu kadar değersiz değil siz önceden emek vermişsiniz de biz eziyet çekiyoruz mesaj kasmak için
Kankacım insanın vaktide burda sonuçta hile beleş seçkin üye olmak 3 4 5 gün falan sürer yani boş yorum yapma5 mesaj yazıyoruz 1 saat bekliyoruz yani insanın vakti bu kadar değersiz değil siz önceden emek vermişsiniz de biz eziyet çekiyoruz mesaj kasmak için
yazdıgın mesaja cevap veremiyorum süre doldu buradan yazacağım 20 saniyeden bahsetmiyorum 5 mesajdan sonra 2 saat bekleme olayından bahsediyorum @HzLorenz @Akeron4247 örnegin yöneticiler bakıcak bu kullanıcı spammer değil kısıtlamayı kaldıracak yani her kullanıcı onaydan vs geçicek gibi.
Nasıl yani şimdi ben yardım edebileceğim bir konuya 1 saat kısıtlama yüzünden cevap veremiyecekmiyim5 mesaj yazıyoruz 1 saat bekliyoruz yani insanın vakti bu kadar değersiz değil siz önceden emek vermişsiniz de biz eziyet çekiyoruz mesaj kasmak için
yazdıgın mesaja cevap veremiyorum süre doldu buradan yazacağım 20 saniyeden bahsetmiyorum 5 mesajdan sonra 2 saat bekleme olayından bahsediyorum @HzLorenz @Akeron4247 örnegin yöneticiler bakıcak bu kullanıcı spammer değil kısıtlamayı kaldıracak yani her kullanıcı onaydan vs geçicek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?