yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
ee beyler ben yorum yaptımda spam oluyo nasıl yorum yapılmalı ozaman bilenleri buraya alalım hadi söyleyin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynı yere yorum yaparsan tabi spam olur farklı konulara yorum yapacaksın

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum yaptıgın yorum konuyla alakalı olmalı ve başkasının konusunu kopyalayıp yapıstıramazsın ve konuyla alakalı bilgin yoksa yorum yapmamanı tavsiye ederim report ediliyor gereksiz yorumlar

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
1) Konu ile alakalı olmalı. Teşekkürler yazıp geçemezsin.
2) Bir kişinin yazdığını kopyalayıp yapıştırmamalısın.
3) Spam yapmamalısın yazdığın yorumu tekrar yazmamalısın.
4) CapsLock açık yazmamalısın.

Aklı fikri olan zaten düzgün yorum yazmayı bilir. Lütfen forumu kirletmeyelim. Yetkililer durmadan çalışıyor.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
"Teşekkürler, harika, süper, ellerine sağlık" gibi vs yorumları sürekli tekrarlarsan spam olur. Sadece "Teşekkürler" zaten direkmen yasak ve spam. Konuların detayına bakıp ona göre yorum yaparsan bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yetkililer sürekli kontrol ediyor zaten ve spam yorumları gördüğü gibi siliyor. Uzun lafın kısası: Konuyla alakalı özgün-klasik olmayan yorumlar atarsan sorun olacağını sanmıyorum. Direk teşekkürler diyip geçmemelisiniz mesela. Her konuya aynı yorumu yazmamalısınız veya da. Dediğim gibi yetkililer sürekli kontrol ediyor. Sildiği mesajlarınıza dikkat edin ve o tarz yorum atmayın yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...