- Yasaklandı
-
Banlı Üye
12 tl birşey değil denenebilir aslındaArkadaşlar internette böyle bir site buldum ne kadar doğru bilemem aslında eskiden 2019 yılının ocak ayında youtubemarketimin bir izlenme satıyordu videonun %60 ını izliyordu insanlar 10 saatlik videoya koyuyorlardı direk para kazanmaları açılıyordu youtube bakarsanız çoğu kişi bunun videosunu yaptı fakat o şuan düzeltildi sizce bu sitedeki izlenme gerçek midir almayı düşünüyorum 12tl çok değil sonuçta. Max 3 saat izlenir diyor 1000 kişi 3 saat izlese 3000 saat 1000 saat de bende var sizce para kazanmam açılır mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 44157
kanka denemeni pek önermem dolandırılabilirsin.Abone olup puan kazanarak puanınla videonu izlettirebileceğin siteler var onları dene benceArkadaşlar internette böyle bir site buldum ne kadar doğru bilemem aslında eskiden 2019 yılının ocak ayında youtubemarketimin bir izlenme satıyordu videonun %60 ını izliyordu insanlar 10 saatlik videoya koyuyorlardı direk para kazanmaları açılıyordu youtube bakarsanız çoğu kişi bunun videosunu yaptı fakat o şuan düzeltildi sizce bu sitedeki izlenme gerçek midir almayı düşünüyorum 12tl çok değil sonuçta. Max 3 saat izlenir diyor 1000 kişi 3 saat izlese 3000 saat 1000 saat de bende var sizce para kazanmam açılır mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 44157
aga bu saat değil görüntülenme o yüzden ucuz12 tl olacağını sanmıyorum çeşitli platformlarda bile en az 300 200 tl istiyorlar. Scam burası heralde.
knk youtubemarketim de 12tlden satmıştı ve gerçekten de izlemişti zaten bu görüntülenme olduğu için ucuz izlenmesi 300tlkanka normalde daha pahalı dolandirilma ihtimalin çok yüksek fiyatları vardır bence alma
10 saatlik geri sayım yüklüyorum youtube a yüklensin söyleyecemkardesım dene olursa yazarsın
kanalın adı ne?10 saatlik geri sayım yüklüyorum youtube a yüklensin söyleyecem
OĞUZ GÜRSOY yaz 1,4k abonekanalın adı ne?
bende öyle düşündümdenemekten zarar gelemz 12 tl
aga bi 10 saatlik bir video yükleyecem yarın denerim olursa size yazarımKanalını paylaşırsan bizde yardımcı olabiliriz dostum 12 TL ucuz geldi bana deneyebilirsin bence
ne alaka youtubemarketim i kullanarak para kazanması açılan kanallar var hala para kazanıyorlarböyle kastığın sürece youtube sana para vermez bende youtuberim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?