konuyu çok yanlış anlamıssın kankaknk bana göre satın alma çünkü satan kişi 4000 saat yaptıysa ztn youtubedan para kaznacağı için sana çok pahalı satabilir
hayır sadece 4000 izlenme saati alıcam youtube kanalı almicamSen youtube kanalı almak istemiyor musun onu anlamadim
ama internette alıp para kazanması açılanlar var onlar nasıl oluyoryoutube büyük bir platform her geçen gün algoritmalar geliştiriliyor bu tafiğin nereden geleceğini Anlar diye düşünüyorum
telafili satanlar var silinme durumunda otomatik gelmekte peki hesap satın alımlarda sorun çıkar mı onu alayım mı?1) Youtube güncelleme yaptı, şuanda 4000 saat olayı aşılamıyor. Çalışan varsa otomatik silinmekte.
2) Özgün olarak içerik üretmen gerek, onay alabilmen için. Kesin olarak para kazanman açılır diyemeyiz çünkü aylarca bekleyen kişiler var lakin 1 haftada onay alanda var.
3) Youtube hazır satın alınmış bir izlenme olduğunu tespit edemez. Gelen hit direk tek bir ülkeden gelmediği için sorun olmuyor. Diğer videoların önerilen videolarından kaynak aracı çıkıyorlar.
4) Bu işi kalkışma sonu hüsran olur
şöyle düşün atacağı şeyler bot olarak geliyor yani yeni bir kanal düşün 0 aboneli tek farkı para kazanması açık kazandığı bir videoda 20 kuruştur. ayrıca adam bunu yaparak tek seferde 400-1000tl arası para kazanıyor bunları kendisi yapmıyor tabiki yabancılarda veya türklerden anlaşmalı olduğu firmalar ile parayı bölüşüyor yani tek seferde 400tl kazanç gibi düşün ayrıca kendisi yapma durumunda hem cebinden para çıkacak hem de emek vericek ayrıca adamın zamanı olmaya bilir kendisi 100 tane para kazanmalı kanal açsa bunlara zamanı nasıl ayrıcak ayrıca parayı çekmek için en az 200tl lazım yani adamın tek seferde kazanacağı şeyi sen diyorsun ki 1 ayda kazansınKanka bana yalan gibi gelıyor adam neden para kazanma acıp birsürü kanaldan para kazanmıyorkı bir fiyata satıyor ama kanıtı varsa bilemem ve nekadar istiyor ?
hangi siteden almış?Bir arkadaşım satın almıştı hiçbir sorunu sıkıntısı yok. Para kazanıyor şuanda ayda 600 TL civarı.
youtube da para kazanmak için 1000 abone ve 4000 izlenme saati(bütün attığın videolarındaki toplan izlenme süresi) onu konuşuyoruzbu 4000 saat mevzusu ne oluyor toplam 4000 saat video çekmek mi yoksa attığın videoların hepsi toplam 4000 saat mi izlenmesi gerekiyor?
1000 abone basit gözüküyor da 4000 saat izlettirmek için clickbait falan gerekiyoryoutube da para kazanmak için 1000 abone ve 4000 izlenme saati(bütün attığın videolarındaki toplan izlenme süresi) onu konuşuyoruz
işte bizde bunu satan sitelerin güvenirliğini konuşuyoruz1000 abone basit gözüküyor da 4000 saat izlettirmek için clickbait falan gerekiyor
ucuz satanın oldugunu pek düşünmüyorum bu devirde oyun hilesi yapıcaksın kodlamalı çok satıyorişte bizde bunu satan sitelerin güvenirliğini konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?