Seçkin Üye
tmm paylaştım.hayırlı olsun link atarsan bende olurum
rate nerate düşmüş olabilir mi ?
kanalını inceledim de neden o kadar az izlenme var videolarında aboneye göre izlenmen çok düşük
Hocam linke baktımda 80k abonen var izlenmelerin düşük bot falan bastıysan belki o etkiliyor ola bilirü
tmm paylaştım.yorum atarsan sevinirim shortslara
eskiden günde 5 shorts atıyodum ve hepsi en az 3k izleniyordu. ama artık shortslarım çok az izleniyo. sadece 1 kaç shorts tutuyor o kadar niye böyle oldu anlamadımkanalını inceledim de neden o kadar az izlenme var videolarında aboneye göre izlenmen çok düşük
hit düşüşü, youtube algoritması ilgisini çekmeyen kullanıcılara göstermiyorrate ne
eskiden günde 500 abone kazanıyodum ama artık hiç gelmiyo nerdeyse. yani artık o tarz videolar önerilmiyormu? eskiden niye izleniyodu şimdi niye izlenmiyo onu anlamadım. yani farklı tür shortslarmı çekmem gerekiyo? hep aynı ses ile hep minecraft videosu cekiyodum. yani farklı tür shortslarmı cekmem gerek diyosun?hit düşüşü, youtube algoritması ilgisini çekmeyen kullanıcılara göstermiyor
asıl tuhaf tarafı abone az gelmesi değil günde 500 abone küçük bir kanal için çok yüksekeskiden günde 500 abone kazanıyodum ama artık hiç gelmiyo nerdeyse. yani artık o tarz videolar önerilmiyormu? eskiden niye izleniyodu şimdi niye izlenmiyo onu anlamadım. yani farklı tür shortslarmı çekmem gerekiyo? hep aynı ses ile hep minecraft videosu cekiyodum. yani farklı tür shortslarmı cekmem gerek diyosun?
bence her türden shorts yayınla hangisi tutarsa ondan devam eteskiden günde 500 abone kazanıyodum ama artık hiç gelmiyo nerdeyse. yani artık o tarz videolar önerilmiyormu? eskiden niye izleniyodu şimdi niye izlenmiyo onu anlamadım. yani farklı tür shortslarmı çekmem gerekiyo? hep aynı ses ile hep minecraft videosu cekiyodum. yani farklı tür shortslarmı cekmem gerek diyosun?
işte shortsları izlersen anlarsın. abone olun beğenin diyorum o herkeste abone oluyordu ama artık videolar milletin karşısına cıkmıyo. karşısına cıksa zaten herkes abone olup like atıyor ama cıkmıyor artık eskisi kadar. 8.6bin izlenmiş shorts bana 131 abone kazandırıyor ve 966 like alıyor. yani milletin önüne çıksa tutuyorasıl tuhaf tarafı abone az gelmesi değil günde 500 abone küçük bir kanal için çok yüksek
olurum abone
eyw. her yorumunuza kalp atıcam belki arada sabit de atabilirim. ❤Abone olalım kardeşim.
bot yok. ve shortslar milletin önüne çıksa tutuyor zaten ama işte youtube milletin önüne atmıyo.Hocam linke baktımda 80k abonen var izlenmelerin düşük bot falan bastıysan belki o etkiliyor ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?