Youtube abone onayı nasıl yapılır? Yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Youtube abone onayı yapmak istiyorum fakat kaynak bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

"Programı açtıklarında abone olmalarını istiyorum, zorunlu olarak. Abone olduklarında ise dosyaları indirmelerine izin vermek istiyorum. "

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanalını mı doğrulatmak isityorsun anlayamadım ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hangi dosyayı indirmelerinden bahsediyorsun biraz daha açarmısın konuyu

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tam açar mısın konuyu
Bakın yeni üye arkadaşlarım size şunları söylemek isterim ki; bir sene öncesine kadar ufakta olsa modluk yapmış biri olarak söylüyorum lütfen kendinizi akıllı sanmayın. Konuyla ilgili fikriniz yoksa yorum kasmaya çalışmayın. "Programı açtıklarında abone olmalarını istiyorum, zorunlu olarak. Abone olduklarında ise dosyaları indirmelerine izin vermek istiyorum. " bunu daha ne kadar açabilirim ? Hepsini tek tek ögelerine mi ayırayım?

Üye
6 HİZMET YILI
Bakın yeni üye arkadaşlarım size şunları söylemek isterim ki; bir sene öncesine kadar ufakta olsa modluk yapmış biri olarak söylüyorum lütfen kendinizi akıllı sanmayın. Konuyla ilgili fikriniz yoksa yorum kasmaya çalışmayın. "Programı açtıklarında abone olmalarını istiyorum, zorunlu olarak. Abone olduklarında ise dosyaları indirmelerine izin vermek istiyorum. " bunu daha ne kadar açabilirim ? Hepsini tek tek ögelerine mi ayırayım?
Dostum benim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yapabilirsin. Anlatmama gerek yok basit zaten kurcala anlarsın hemen.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aorsien Boş yapıyorsun bence adam sadace sana Konuyu açarmısın diyor belki yardımı olucak :)

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Konuyla alaksı varmı bilmiyorum ama youtube 15dk üstü video nasıl atılır

Üye
6 HİZMET YILI
Youtube abone onayı yapmak istiyorum fakat kaynak bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

"Programı açtıklarında abone olmalarını istiyorum, zorunlu olarak. Abone olduklarında ise dosyaları indirmelerine izin vermek istiyorum. "
Üye olman gerek herşey para

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
abone olayı derken dediğini anlamadım açar mısn

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, konu sahibinin sorusu şu: "Kanalıma abone olmadan kimse dosyalarımı indiremesin/kullanamasın. Sadece YouTube kanalıma abone olduktan sonra kullanabilsin."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...