Enes batur Hakkında Atmamda O kadar düşmedimBöyle Enes batur hakkında felan video çek trendde olan şeylerden çek mesela dizi tanıtımları olur.Ben dizi tanıtımından 50 k izlenme aldım ama teliften kanal kapandı
eyw knkhayırlı olsun bro sayfayı inceledim değişik yani harbiden her telden dikkat çekici yazılar tağ lar ile rahat bi şekilde ileryebilirsin
En SevdigimKlikbeyt At Bro :d
Teşekkür EderimBaşarılarının devamını dilerim.
Pek İmkanım Olmadıgı İçin Vlog Cekemem Evden Pc Başında AncakSıfırdan ve referans olmadan başlamak çok zor olacaktır. Herkesin yaptığını değil de kendine has bir içerik bul onunla başla derim zaten yeterince birbirini tekrar eden küçük çaplı kanallar var farkın olması gerekiyor.
Ben bi ara öyle eskiya dünyaya hükümdar olmazla cukuru canlı izlettim 750 abone aldm tek seferdeTeşekkür Ederim
4000 saat kuralı varmıs 4000 saat izlenmem olması lazim suan para kazanma kapalıne kadar kazanıosun
Telif Yedikten Sonra Ne İşe YarıcakTv yayınlarını canlı olarak yayınla youtubeden sağlam abone kazanırsın
Telif yiyceginş sanmıyorum4000 saat kuralı varmıs 4000 saat izlenmem olması lazim suan para kazanma kapalı
Post automatically merged:
Telif Yedikten Sonra Ne İşe Yarıcak
Valla Bilmiyom Teliften KorkuyomBen bi ara öyle eskiya dünyaya hükümdar olmazla cukuru canlı izlettim 750 abone aldm tek seferde
İnternet Paketini Deişince DenerimTelif yiyceginş sanmıyorum
Ban Yiyince Ne YapıyosunBen hileli rekabetçi çekiyorum ondanda 2.4k abne kastım iyi kazanıkıyor hileli rekodan
Saha hiö vac yemedim1-2 kere yedim ıda aimbot ve spinbot açdım öyle ve prim ehesabta acıyorum ı hesapta memory kullanuyorumBan Yiyince Ne Yapıyosun
Baya Yardımcı OldunBoş yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?