15 Haz 2021 #1 eo47 E Üye Katılım 21 May 2021 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 27 5 HİZMET YILI youtube hesabıma bot atmak istiyorum indirebileceğim programlar nelerdir
15 Haz 2021 #2 nakah148 N Seçkin Üye Katılım 17 Ara 2017 Mesajlar 318 Çözümler 3 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 27 8 HİZMET YILI Biraz daha açsan cumleyı reıs abone bo tumu lıke botumu yorum botumu hangısı ?
15 Haz 2021 #3 Leatrix L Graphic Designer Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 301 Çözümler 6 Tepki puanı 151 Ödüller 1 Yaş 29 5 HİZMET YILI İlk olarak konu yeriniz yanlış youtube bölümünde açmalısınız. Bot olarak der iseniz puan sistemi ile yorum , abone , beğeni vesaire yapabilirsiniz. zamanında kullandığım website 'dir tüm platforum lar var nerde ise ama puan alması biraz yorucu. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İlk olarak konu yeriniz yanlış youtube bölümünde açmalısınız. Bot olarak der iseniz puan sistemi ile yorum , abone , beğeni vesaire yapabilirsiniz. zamanında kullandığım website 'dir tüm platforum lar var nerde ise ama puan alması biraz yorucu. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
15 Haz 2021 #4 tahripizleri T Seçkin Üye Katılım 11 Tem 2020 Mesajlar 428 Çözümler 1 Tepki puanı 124 Ödüller 3 5 HİZMET YILI puan sistemiyle abone kasmak mümkün. yalnız şunu unutma ki, puanı aldıktan sonra abone olanlar çıkıyor aboneden.
puan sistemiyle abone kasmak mümkün. yalnız şunu unutma ki, puanı aldıktan sonra abone olanlar çıkıyor aboneden.
15 Haz 2021 #5 Manyak Oyuncu M Seçkin Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 318 Tepki puanı 11 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI başlıktan anlaşıldığı kadarıyla kanalına abone yada beğeni atacak bot arıyorsun ama hangisini aradığını belirtirmisin
başlıktan anlaşıldığı kadarıyla kanalına abone yada beğeni atacak bot arıyorsun ama hangisini aradığını belirtirmisin
15 Haz 2021 #6 MBKSoftwareZ M Uzman Üye Katılım 18 Kas 2019 Mesajlar 164 Çözümler 2 Tepki puanı 13 Ödüller 3 Yaş 24 6 HİZMET YILI Yorum/abone/izlenme tür belirtir misin
15 Haz 2021 #7 beytullah12 B I want to feel alive Seçkin Üye Katılım 5 Kas 2018 Mesajlar 303 Tepki puanı 26 Ödüller 3 Yaş 42 7 HİZMET YILI Google ye youtube abone sitesi vb. şeyler yazarsan çıkar bana özelden yaz ben sana siteleri vereyim.İyi Forumlar.
Google ye youtube abone sitesi vb. şeyler yazarsan çıkar bana özelden yaz ben sana siteleri vereyim.İyi Forumlar.
15 Haz 2021 #8 Neunowa N Seçkin Üye Katılım 10 Ağu 2018 Mesajlar 399 Çözümler 1 Tepki puanı 22 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Eğer ki beğeni abone vs. şeylerini arayacaksan kesinlikle youtube'da ki videolardan bir şey indirme. %100 rus videolarını görürsün yoksa xd
Eğer ki beğeni abone vs. şeylerini arayacaksan kesinlikle youtube'da ki videolardan bir şey indirme. %100 rus videolarını görürsün yoksa xd
15 Haz 2021 #9 HackArda64 H Uzman Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI abone mi yorum mu like botumu kanka ?
15 Haz 2021 Konuyu başlatan #10 eo47 E Üye Katılım 21 May 2021 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 27 5 HİZMET YILI HackArda64' Alıntı: abone mi yorum mu like botumu kanka ? Genişletmek için tıklayın ... MBKSoftwareZ' Alıntı: Yorum/abone/izlenme tür belirtir misin Genişletmek için tıklayın ... Manyak Oyuncu' Alıntı: başlıktan anlaşıldığı kadarıyla kanalına abone yada beğeni atacak bot arıyorsun ama hangisini aradığını belirtirmisin Genişletmek için tıklayın ... nakah148' Alıntı: Biraz daha açsan cumleyı reıs abone bo tumu lıke botumu yorum botumu hangısı ? Genişletmek için tıklayın ... youtube kanalıma için abone ya da izlenme ekleyebileceğim uygulama veya siteler arıyorum
HackArda64' Alıntı: abone mi yorum mu like botumu kanka ? Genişletmek için tıklayın ... MBKSoftwareZ' Alıntı: Yorum/abone/izlenme tür belirtir misin Genişletmek için tıklayın ... Manyak Oyuncu' Alıntı: başlıktan anlaşıldığı kadarıyla kanalına abone yada beğeni atacak bot arıyorsun ama hangisini aradığını belirtirmisin Genişletmek için tıklayın ... nakah148' Alıntı: Biraz daha açsan cumleyı reıs abone bo tumu lıke botumu yorum botumu hangısı ? Genişletmek için tıklayın ... youtube kanalıma için abone ya da izlenme ekleyebileceğim uygulama veya siteler arıyorum