- Konuyu başlatan
-
fikir alışverişinde bulunacak isek evet lazım ama ayırabileceğim bi bütçem yokEditör lazım mı hocam kanala yardımcı olacak arkadaşlar tanıyorum
teşekkür ederimEditler güzel bamgüm devam
thx man, i hope so..Great edit and effort a lot of people will watch ur vids
kanalımın ismi plecsiNN1 gunde nasıl kendini geliştirwbilir insan gerçekten tebrikler youtube kanalinizin ismi nedir?
aman hocam ne ücreti 1 gündür ilgileniyorum daha editle çok iyi edit yapan arkadaşlar vardır forumda veya internette onlara ulaşmanı öneririm ama onure ettin beni teşekkür ederimReis banada öğretirmisiniz youtubea başlamayı düşünüyorum veya ücretli anlaşabiliriz
yayınıma katkısı olması için yapıyorum çoğunlukla öylede düşünüyorum yanieditlerini inceledimde suan icin bence yeterli ilerisi için hedef ne ki
Post automatically merged:
benimde acayip hosuma gidiyo nası hos olmuyo ya
sesi mi yoksa görüntüsümü güzel durmamış
teşekkür ediyorum geçişlerin daha smooth olması için ne yapmam gerek acaba önerdiğinj biri veya bir video varmıdır
bunun yerine bi önerin var mıdır acaba
bu tarzda editleri sevmiyorum hocam ben
ha anladım dikkat ederim bana hoş geldi bi an tabi varyasyonları çokca yapılabilir teşekkür ettim yorumların içinŞu deeam fln diyor yasesde kötü görüntüde lol editlerinde hoş durmuyor tabi bana göre sana güzel gelmiş koymuşsun ama editlerin güzel geliştirirsin kendini
Çok teşekkürlerİzlemesi efso, devam et buna cok iyisin knk
<3I dont think you need any help i like your video edits the way it is it looks nice i enjoyed watching the clips your doing great bro!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?