Youtube Erişim kısıtlama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Bir Google ürününe erişememe​

Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'nın veya ürüne özgü Hizmet Şartlarının ihlal edildiği düşünüldüğü için bu Google ürününe erişiminiz askıya alınmıştır. Ürüne özgü kurallar için lütfen ilgilendiğiniz her Google ürününe ait Hizmet Şartları bağlantısını bulmak üzere söz konusu hizmetin ana sayfasını ziyaret edin.

Google şunları yapma hakkını saklı tutar:

• İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
  • Google, Hizmet Şartları’nın veya
    ihlal edilmesi durumunda, bir Google Hesabı kullanıcısının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
  • Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
Askıya alınan hesaplar için bir sonraki adım: Bu ürüne erişiminizin askıya alınmasının hata olduğunu düşünüyorsanız
.

Bunu nasıl kaldırabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende de oldu ya neden oldu bilmiyorum ama kanalın kapanıyor hesap da gg oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostum ilk denemen gereken şey yeni E posta açmak bu olmazsa google ı sil yükle yapmak buda olmazsa format.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben bilgisayarı değl gmail hesabini kurtarmak istiyorum

Üye
3 HİZMET YILI

Bir Google ürününe erişememe​

Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

'nın veya ürüne özgü Hizmet Şartlarının ihlal edildiği düşünüldüğü için bu Google ürününe erişiminiz askıya alınmıştır. Ürüne özgü kurallar için lütfen ilgilendiğiniz her Google ürününe ait Hizmet Şartları bağlantısını bulmak üzere söz konusu hizmetin ana sayfasını ziyaret edin.

Google şunları yapma hakkını saklı tutar:

• İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
  • Google, Hizmet Şartları’nın veya
    ihlal edilmesi durumunda, bir Google Hesabı kullanıcısının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
  • Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
Askıya alınan hesaplar için bir sonraki adım: Bu ürüne erişiminizin askıya alınmasının hata olduğunu düşünüyorsanız
.

Bunu nasıl kaldırabilirim
gmail hesabın bi telofona ya da kurtarma e postasına bağlı mı ?

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
daha önce giriş yaptığın bir cihazdan oturum açmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Proxy sunucunu güncelle, veya yeni bir e-posta adrsi aç google'ı sil tekrar yükle olmazsa format at

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
support açmıyor banı yokmu bi çözümü

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi oyunda açigini falan denemeye mi çaliştin yoksa yaptin mi mesela oyunda oyunun özel parasini çekiyorsun sonra iptal edioyrsun para hesabinda kaliyor

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Giriş yaparken hesabı kurtarma gibi bir seçenek söz konusuysa bunu dene olmuyorsa şifre değiştirmeyi erişebilmeyi dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ban yemişsin.Eğer hesabın hacklendiyse ve hackleyen kişi yüzünden ban yediysen support a belirtince yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...