Süper Üye
Getiremezsin sanırım ama hangi şarkılar olduğunu bulabilirsen başka yerden bulursun
webarchive ile paylaşan kanalın eski kayıtlarına veya liste herkese açıksa başka biri kayıt etmişse falan listenin eski halini bulursun başka yöntem bilmiyorum
bildiğim yok olsa bile webarchive de yoksa başka arşiv sitesinde olacağını sanmam bi de kanalının url sini deneyebilirsin bi işe yarayabilir liste gözüküyorsa falanEkli dosyayı görüntüle 80264
webarchive'de listemin url sini arattım ancak sonuç yok, bildiğin başka arşiv sitesi varmı ?
1- Videoyu görüntülemek isteyen izleyicilerin YouTube'da oturum açması gerekir.Arkadaşlar ben bir liste yapmıştım bazı videolar gizlenmiş, Kullanılmayan 4 video gizli yazıyor. hangi şarkıların gizlendiğinide bilmiyorum bu listede sadece sevdiğim şarkılar vardı. videoları geri getirebilirmiyim ?
Ekli dosyayı görüntüle 80263
ben kesınlıklı yok olacagını dusunmuyorumgelecekte yok olsa bile webarşiv de yoksa başka arşivde bulunabilecek sanmam bi kanalının url sini deneyebilirsin bi işe yarayabilir listede falan falan
Videoyu paylaşan hesap maalesef bana ait değil1- Videoyu görüntülemek isteyen izleyicilerin YouTube'da oturum açması gerekir.
2- İzleyici, videonun paylaşıldığı hesapla oturum açmalıdır. (İzleyicilerin birden fazla hesabı olabilir.)
kendi gmail hesablarınızı kontrol ettiğinizden emin olunuz.Videoyu paylaşan hesap maalesef bana ait değil
Evet efendim, ama mail hesabımla ne alakası var anlamadımkendi gmail hesablarınızı kontrol ettiğinizden emin olunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?