reiz bişey yazmıyom ki yeterli bilgi diyosun ben direk hesabı kurtar butonuna bastığımda söylüyo bunuyeterli bilgi yazmamıssın mesela bilgilerini dogru yaz 1 tanesı bıle yanlıs cıktıgında dıkıne hata verıyor bole benımde facebook hesabım gıtmısdı ve elımde yeterlı bılgı yoktu ve hesabım gıtmıstı gecmıs olsun ınsaalah bulursun yanı fazla bılgı bul
varda değiştirilmişHesaba bağlı e-posta telefon vs varsa oraya kod gidecektir. Hesaba bağladıgın bir ulaşma şekli var mı
ozaman sen hesabını alamıcaksı n gıbıreiz bişey yazmıyom ki yeterli bilgi diyosun ben direk hesabı kurtar butonuna bastığımda söylüyo bunu
Post automatically merged:
varda değiştirilmiş
1,4kkardeşim youtube habının kaç abonesi vardı acaba?
mail adresi verirsenBİldigim kadarıyla youtube destege mail at gerektigi kadar yardımcı oluyolar cidden
sonra ne oluyoraskıya alındıysa her hotmail veya gmail in süresi vardır max 15 gün
botmu attınArkadaşlar geçen günlerde youtube hesabım çalındı ve youtube hesabımının gmailine çok giriş yapılması nedeniyle hesap askıya alındı hesabı kurtarmak için butona basıyorum bu hatayı veriyor nasıl çözücem olaydan 2 gün geçti
Ekli dosyayı görüntüle 47706
az çok biliyorumyeterli bilgi yazman gerek doğum tarihi eski şifrelerin felan veya biliyorsan kuruluş tarihi
telefon numaran kayıtlıysa çok rahat açarsınArkadaşlar geçen günlerde youtube hesabım çalındı ve youtube hesabımının gmailine çok giriş yapılması nedeniyle hesap askıya alındı hesabı kurtarmak için butona basıyorum bu hatayı veriyor nasıl çözücem olaydan 2 gün geçti
Ekli dosyayı görüntüle 47706
o zaman biraz zor alırsın ya yetersiz bilgi der dururaz çok biliyorum
kayıtlıydıda açamıyorum ki reiz bu hatayı veriyortelefon numaran kayıtlıysa çok rahat açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?