dostum daha 30 dakika önce format attım mac ıd degiştirmem herhangi bir sorun oluşturmaz dimi başka şeylerdeBro bilgisayarını kara listeye almıslar herhangı bırseyden oturu format atıp mac ıd degıstırmenı onerırım format flashla olursa daha ıyı olur
dostum ilk açıklamamda da belirttim yeni hesap açtım o hesap ile oturum açtığımda da askıya alındı olarak gözüktüOpera GX indirdikten sonra ban sorunu olduğu emin misiniz? Yanlışlıkla bir şey olduysa, Tam ayrıntılı açıklama yazıp eposta bildirmen gerekiyor.
dostum modem aç kapa veya format ne alaka onu pek anlayamadım öyle yapınca ne olucakformat at modem aç kapa ya da modeme resset at
İp adresini değiştirecek ip banı yemişsin açtığın hesaplar otomatik ban iyor .dostum ilk açıklamamda da belirttim yeni hesap açtım o hesap ile oturum açtığımda da askıya alındı olarak gözüktü
Post automatically merged:
dostum modem aç kapa veya format ne alaka onu pek anlayamadım öyle yapınca ne olucak
Operayla Alakası Yok Bende KullanıyorumOpera GX indirdikten sonra ban sorunu olduğu emin misiniz? Yanlışlıkla bir şey olduysa, Tam ayrıntılı açıklama yazıp eposta bildirmen gerekiyor.
Dostum pc formatladım modeme reset attım tekrardan arayüz kurulumu yaptım lakin halen olmadı. mac adresi mi degişmem gerekiyorİp adresini değiştirecek ip banı yemişsin açtığın hesaplar otomatik ban iyor .
Düzelmedi kardeşim. temiz format attım modem restledim yeni arayüz kurulumu yaptım ama halen olmadıformat attıktan sonra düzelmesi lazım ip yemişsin çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?