Bende onu düşündüm ama ekipman eksikliğim mikrofon konusunda var. Biraz kötü mikrofonum (önerebileceğiniz mikrofon var mı aşırı pahalı bişey alabilecek durumum yok)kanka şey yap mesela barış özcan gibi açıklamalar yap sonra dünyadaki olaylar vs onları konuş fln fln
Video editi ve grafik tasarımı falan yaparken eğleniyorum veya oyun oynarken ama onları videoya çevirdiğim zaman eğlenebilirmiyim bilmiyorum tabiiki denemekten zarar gelmezYoutube'da başarılı olmanın en büyük sırrı, sevdiğin işi iyi yapmak. Sevdiğin işleri düşün, insanlara faydalı geleceğini düşünüyorsan o konuya yönel.
Mesela ben sana evde beslenen yabani hayvanları tanıtacak bi youtube kanalı aç desem ne kadar anlamlı olur? Bu yüzden kendine sevdiğin işleri sormalısın.
Yaşam tarzım benimde çok yok. Spor desen kendi imkanlarımla yapmaya çalışıyorum vücudum kötü değil ama youtube baktığın zaman vücutla ilgili sporla ilgili bir şeyler anlatmam çok doğu olmaz çünkü izleyen kişilerinde çoğunun vücudu benle aynı olacaktır 4 karın kasıyla biteceğini sanmıyorumknk spora ilgin varsa sporla ilgili videolar çekebilrsin veya yemek aşcılıga ilgin varsa yemekler ilgili videolar çekebilrsin atıyorum şekerli patlamış mısır nasıl yapılır gibi veya günlük yaşantını çekip atabilrsin benim aklıma geldi günlük vlog çekmek ama yaşam tarzım olmadıgından imkanlar dogrultusunda olmadı.
Bende onu düşündüm ama ekipman eksikliğim mikrofon konusunda var. Biraz kötü mikrofonum (önerebileceğiniz mikrofon var mı aşırı pahalı bişey alabilecek durumum yok)
Post automatically merged:
Video editi ve grafik tasarımı falan yaparken eğleniyorum veya oyun oynarken ama onları videoya çevirdiğim zaman eğlenebilirmiyim bilmiyorum tabiiki denemekten zarar gelmez
Minectafti geçmişte çok oynadım eski MC kanallarında gayet güzel survival videolari falan vardı simdi hepsi çocuk kanalına döndü farkettiler demekki izlenmedigini minecraft oynayıp çocuk eglendidmekde beni eğlendirmez acikcasi önerin için saol bu aradaminecraft üzerine ne dersin
Önerin için teşekkürler belki kendim düz eglendiremem ama editlerle daha harika bi hava katılabilir bi kaç video deneyip kendim izleyeceğim eğer hoşuma giderse baslayabilirim belli olmazhugola kanalı gibi fakat kendine özgü içerik çıkarabileceğine inanıyorum video editi grafik vs bunları kayda almanı tavsiye ederim eğlenceli içerik çıkart dikkat çeken şeyler başarılı olursun umarım ^^
Lol dışında hic bi oyunda hile kullanmadı 0-6 yas grubuna video yapmaksa beni çocuk yapar çünkü ben bu isi sürekli yapmak istiyorum ne de olsa büyümenin sırrı devamlı video atmak kendi eğlenmediğim bir iste devamlı video atamam (öneri için teşekkürler)oyun hileleri kanalı yada çocukların seyrettiği saçma sapan bir kanal enes batur ne yapıyor mal mal videolar ama bütün 0-6 yaş adamı meşhur etti.
İnsanlara biraz daha kendi sesimi duyurmak benim için daha iyi olacaktir sadece internetten video bulup onları editlemek kolay ama bu şekilde çok bir yere varilmaz bence (yinede öneri için saol)edit komık montaj vıdeoalrı olabılır
Keşke hem özgün hem de güzel bir fikir bulabilsem emin ol 1 yildir dalan düşünüyorumözgün fikir bulmaya bak he olmadı mı yabancıları takip et
Minectafti geçmişte çok oynadım eski MC kanallarında gayet güzel survival videolari falan vardı simdi hepsi çocuk kanalına döndü farkettiler demekki izlenmedigini minecraft oynayıp çocuk eglendidmekde beni eğlendirmez acikcasi önerin için saol bu arada
Önerin için teşekkürler belki kendim düz eglendiremem ama editlerle daha harika bi hava katılabilir bi kaç video deneyip kendim izleyeceğim eğer hoşuma giderse baslayabilirim belli olmaz
Lol dışında hic bi oyunda hile kullanmadı 0-6 yas grubuna video yapmaksa beni çocuk yapar çünkü ben bu isi sürekli yapmak istiyorum ne de olsa büyümenin sırrı devamlı video atmak kendi eğlenmediğim bir iste devamlı video atamam (öneri için teşekkürler)
İnsanlara biraz daha kendi sesimi duyurmak benim için daha iyi olacaktir sadece internetten video bulup onları editlemek kolay ama bu şekilde çok bir yere varilmaz bence (yinede öneri için saol)
Keşke hem özgün hem de güzel bir fikir bulabilsem emin ol 1 yildir dalan düşünüyorum
Kanka yani yabancıları izle bence yararlı olur kıylar da köşeler de adamlar çok güzel şeyler yapıyorlar slow motion dedikleri şey var almakinasını çekMinectafti geçmişte çok oynadım eski MC kanallarında gayet güzel survival videolari falan vardı simdi hepsi çocuk kanalına döndü farkettiler demekki izlenmedigini minecraft oynayıp çocuk eglendidmekde beni eğlendirmez acikcasi önerin için saol bu arada
Önerin için teşekkürler belki kendim düz eglendiremem ama editlerle daha harika bi hava katılabilir bi kaç video deneyip kendim izleyeceğim eğer hoşuma giderse baslayabilirim belli olmaz
Lol dışında hic bi oyunda hile kullanmadı 0-6 yas grubuna video yapmaksa beni çocuk yapar çünkü ben bu isi sürekli yapmak istiyorum ne de olsa büyümenin sırrı devamlı video atmak kendi eğlenmediğim bir iste devamlı video atamam (öneri için teşekkürler)
İnsanlara biraz daha kendi sesimi duyurmak benim için daha iyi olacaktir sadece internetten video bulup onları editlemek kolay ama bu şekilde çok bir yere varilmaz bence (yinede öneri için saol)
Keşke hem özgün hem de güzel bir fikir bulabilsem emin ol 1 yildir dalan düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?