Uzman Üye
proxyler 12 dolar değil ztn başka iş için alıyorum kullanmadıklarımı bu proje için kullanıyorumProxylerin Ortalama Fiyatları 12 Dolar.
Bu Fiyata Bunun Olması İmkansız, Muhtemelen Resellerdır Kendisi ve İzlenmeler 2 Güne Düşer. (Konuda Hiçbir Açıklama Olmadığı için Belirtmek İstedim.)
kaç tl yapmamı istersin ki? şuan 5 tl yeter yakında zam yapacağım ztn çok kullanılsın diye düşürdüm başta, ancak 100 görüntülenme için gayet yeterli bence5 TL neden bu kadar ucuz?
Neden bunu açıklamak zorundayım hala anlamıyorumDostum YouTube için Şuanlık Static Residantel Proxyler Çalışıyor Başka İş için Alıp Kalanları Basıyorum Desende Static Residantel Proxyler Sadece YouTube ve Soundcloud için Kullanılır.
Not: Max 90 Gün Garantili Olur Bu Proxyler.
Bu Arada Hayali Arkadaşlarına Benden Selam Söyle
Bedava bir şekilde 100 görüntülenme atabilirim istersenGarantisi ne ?
Olabilir dostum youtube kanalima bir bot atarsan belki alabilirimBedava bir şekilde 100 görüntülenme atabilirim istersen, ayrıca youtube izlenmeleri silmeye başlarsa atmaya devam edeceğim.
uygulamayı atıyorum dm den açık kaynak kodlu atimi sadece webhooka bağlanıyor ztn virüs olmadığını görürsünOlabilir dostum youtube kanalima bir bot atarsan belki alabilirim
ulaş banauygulamayı atıyorum dm den açık kaynak kodlu atimi sadece webhooka bağlanıyor ztn virüs olmadığını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?