Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçerik önerisi olarak bence en mantıklısı oyun videoları. Şu oyunun şu bölümü nasıl geçilir vs. Diğerlerinden farklı olarak oyun oynarken sesli anlatım da yapabilirsin. Genelde yabancılar sesli anlatım ile çeker. Türkçe olarak iyi olabilir.
Hocam futbol videolarını editleyip müzikle birlikte atabilirsiniz. Sürekli kendi içeriğini üreten bir kategori. Ben zaman kıtlığından yapamamıştım. Size öneririm.
Bence montaj öğrenmek istiyorsan Adobe Premier Pro veya Vegas Pro gibi uygulamalardan öğren ve öğrendikten sonra bunları kendin anlattığın içerikler yapıp YouTube üzerinde paylaş. Hem senin için daha kalıcı olur hem de içeriğin olmuş olur sonradan nereye istersen yönelebilirsin.
Kankam şuan youtube de ilgi çeken şeyler eğer para kazanmak istiyorsan çocuklar üzerine yapılan animasyon çizgi filmler veya minecraft spidermen batman superman modları oynamak bunların 10-20 milyon izlenme aldığını görünce şaşırmıştım sanada öneririm. He yetişkinlere yönelik içerik diyorsan Güncel Olaylar, Eski Olaylar, Gizem üzerine tutulacağını düşünüyorum