Seçkin Üye
tabiki ona katılıyorum, ama 300 binlik takipçili hesapla başlamakla 0 takipçili hesap aynı değildir diye düşünüyorum bot olsa bir problem oluyor mu banlanma para kazanmama gibiBaştan başlaman daha iyi olur çünkü çoğu satılan kanallar bot oluyor organik olsalar dahi senin ürettiğin içeriğe yakın olması lazım eski kanalın yoksa Minecraft Kanalını alıp HoI4 videosu çeksen kitle zaten kendisi gider.
youtubede öyle ban atlmıyor ama şey oluyor kanal bi anda değişirse kitle çıkmaya bşalarsa kanaldan görünürlüğün azalır önermez kanalı fazla okadar büyük kanal almanı tavsiye etmem alacaksanj 2-3 bin para kazanması kanallara odaklan tavsiyemtabiki ona katılıyorum, ama 300 binlik takipçili hesapla başlamakla 0 takipçili hesap aynı değildir diye düşünüyorum bot olsa bir problem oluyor mu banlanma para kazanmama gibi
300k takipçili bir hesap buldum mesela 35 bin tl benim için takipten çıkılması önemli değil aslında, takipçi çıktığı kadar geleceğini de biliyorum, benim sorum şu o kanalı alsam geri alınabilir mi veya bir problem yaşanır mı o endişe içindeyimBot ile kasılmış aboneli kanallar var bunları almaman gerek. Çoğunlukla bot olmayanlar '' Organik '' adı altında satışa sunuyorlar bu şekilde arama yaparsan bulacaksın.
Fakat bu kanalı aldığın kişi senin istediğin üreteceğin içeriklerden farklı içerikler üretmiştir büyük ihtimal ile.
Kitleye hitap etmen zor olacaktır.
Tavsiyem yeniden başlayıp ufak çekilişler ile canlı yayın platformlarından youtube kanalına abone toplaman olacaktır mesela
valorant oynuyorsan valorant yayını açıp vp çekilişi yapabilirsin ufak ufak vp çekilişi yapıp youtube kanalına ödeyeceğin parayı kendi kanalına kendi
üreteceğin içeriği seven insanları toplıyabilirsin.
<3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?