Ben giriyorum fakat aşırı yavaş, diğer sitelere çok hızlı bir şekilde giriyor. Dün 100+ şehit haberi almıştık ve yayın yasağı yapılmıştı, ondan sonra bu haberleşme kanallarına bir şeyler oldu. Ondan mı pek bilmiyorum ama.Türknet kullanıyorum ben böyle bir durum yok sanıyorum Türk Telekomdan kaynaklanıyor gerçi bende Türk Telekom altyapısı üzerinden alıyorum hizmeti Youtube da gayet güzel açılmakta bir sorun yok.
Aynen öyle, genelde Türk Telekom kullanıcılarında böyle bir sorun var, sizin internet markanız nedir?aşırı yavas
ben vpn ile olayı çözdüm hızlı suan hatta konu bile açtımAynen öyle, genelde Türk Telekom kullanıcılarında böyle bir sorun var, sizin internet markanız nedir?
VPN genelde daha yavaş olmaz mı internetten? hangi vpn'i kullanıyorsun versene banada kanka.ben vpn ile olayı çözdüm hızlı suan hatta konu bile açtım
yok eskisindende hızlı konu actm orda bak yeni mesajlar of topik hotspt sheeldVPN genelde daha yavaş olmaz mı internetten? hangi vpn'i kullanıyorsun versene banada kanka.
dostum browsec'de kullanabilirsin.This is only a problem with the internet slowdowns in Turkey
Dostum şuan bilinçli yapıyorlar şehit sayısı değişebilir diye millet ayaklanmasın diye yaptılar uzun süre yandaş medya da vurma haberleri paylaştı hala öyle twitter ekşi bu sabah düzeldi oralar daha felaketİdlib'de Türk askerlerimizi vuranın Rusya olduğunu ve gizli tutmak için yavaşlattıklarını söyleyen bir yazı okudum fakat inanmakta biraz güçlük çektim. Bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?