Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kanser bir şey evet OPERA tarayıcısını indirip reklam engelleyicisini açarsan eğer reklam çıkar fakat bembeyaz ekran olur hiç süre beklemeden reklam atlayabiliyorsun tavsiye ederim. Eğer şaşalı bir görüntü istersen de OPERA GX kullan.
Adguard eklentisini indir sonrada Anti-Adblock killer i indir bu adblocku kapatmaya zorlayan siteleri engeller (yani adblocku kapatmadan gezinebilirsin) eğer anti-adblock killer i nasıl edineceğini bilmiyorsan
Bende de çıktığında f5 atarken reklamı geç tuşuna basıyorum aynı anda öyle yapınca hata vermeden videoya geçiyor ama hızlı olman gerekiyor.Bug büyük ihtimalle yakında fixlenir.