- Konuyu başlatan
-
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
aslında televizyon içinde ad blocker iniyor ama tarayıcıda kullanabilirsin televizyondakanka bana da dayadılar premiumu televizyondan kurtlar vadisi izliyorum elden bir şey gelmiyor adblock yok
renkli olmasa vurgulanacak yer ön plana çıkmıyor dostumMerak etme bypass adblock detector adlı projeyi geliştirecekler
Renkli yazılar kullanman gerek yok. Light teması olan yazılar gözükmüyor.
Bunu yerine alıntı için " " işaretler kullanmak daha mantıklı
Light teması açıkken gri renkli yazılar koyduğun için yazılar görmesi zor. alıntı için " işaret yeterli olurrenkli olmasa vurgulanacak yer ön plana çıkmıyor dostum
alıntı için tabloda yeterli oluyor
Çekilecek dert değil ki bi reklam çıkıyor eskiden onu geçebiliyordun şimdi o da yok 2 tane reklam varsa mecbur izlemek zorundasınfarklı yöntem bulurlar bence youtube kendi kendini bitirir reklamlarla
zorla reklam dayıyorlar birde valla telefonda bile youtube'u sildim artık onun yerine apk kullanıyorum bıktık reklamlardan artıkÇekilecek dert değil ki bi reklam çıkıyor eskiden onu geçebiliyordun şimdi o da yok 2 tane reklam varsa mecbur izlemek zorundasın
Apk bildiğimiz youtube gibi mi oluyor nasıl oluyor güncel içerikleri vs. var mı youtube gibizorla reklam dayıyorlar birde valla telefonda bile youtube'u sildim artık onun yerine apk kullanıyorum bıktık reklamlardan artık
her reklam çıkışında youtube'u kuranın ne anası ne bacısı kalıyor zaten
youtube vanced diyor arkadaş, aynı preminum gibi kullanabiliyorsunuz mobildeApk bildiğimiz youtube gibi mi oluyor nasıl oluyor güncel içerikleri vs. var mı youtube gibi
montajlara çok zaman ayırmam gerekli dostum komik editler için kağıt kalem alıp düşünerek yapmaya çalışıyorumdamontajjj attttttttt artikkk
Aynı youtube ama premium cr4ck formatinda oluyor vanced de kullansbilursinApk bildiğimiz youtube gibi mi oluyor nasıl oluyor güncel içerikleri vs. var mı youtube gibi
Senin kullandığın hangisi tam olarak adını söyleyebilir misin dm denAynı youtube ama premium cr4ck formatinda oluyor vanced de kullansbilursin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?