Seçkin Üye
hergün video atıyorumeveryday?
zaten shortsları %40 oranla izliyorlar eskidende öyleydi. ve kitleme tutma oranı %90 nın üzerinde oluyor hep. eskidende böyleydi zaten ama eskiden günde 1k abone alıyodum. şimdiyse hiç almıyom nerdeyse. galiba youtube beni deniyor dimi ben hergün shorts atmaya devam edem.alakasız olmayan ilgili etiketleri ekle alakasız olanları çıkart konuyla alakası olmadığı halde girenler alakasız olduğunu gördüğü gibi çıkıyor dakika başına izlenmeyi düşürüyor bu da etkileşimi düşürüyor youtube demek ki izleyen sıkılıyor çıkıyor gibi görüyor diyip keşfet ihtimalini azaltıyor.
Etiketlerle bu şekilde bir değişiklik yapabilirsin bir diğer konu izlenme şansa bağlı biraz içeriği arayan insanlara göre değişiyor videolar sonradan da patlayabilir bir diğer konuysa büyük kanal olmaya başladın içeriğin takipçi oranı kısıtlıysa abone kazanımı biraz azalabilir.
Küçük kanalken fazla abone alabilirsin ama büyüdükçe işler değişiyor motivasyon kaybetmeden video yüklemeye devam et bir süre sonra düzelecektir uzun süre devamlılığı sağladığın içinde keşfet imkanın artacaktır.
evet arada düşüş yaşanıyor devamlılığına göre tekrardan eski haline dönerhergün video atıyorum
zaten shortsları %40 oranla izliyorlar eskidende öyleydi. ve kitleme tutma oranı %90 nın üzerinde oluyor hep. eskidende böyleydi zaten ama eskiden günde 1k abone alıyodum. şimdiyse hiç almıyom nerdeyse. galiba youtube beni deniyor dimi ben hergün shorts atmaya devam edem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?