bence bu vakitte kategori değiştirmen kanalın büyümesi için sıkıntı olabilir.Sevgili dostlarım 1 yılı aşkın süredir emek harcadığım youtube kanalında bilim ve tarih videoları yapıyordum 10k aboneyi ve 4000 saati geçtim ve artık para kazanmayı da açmış bulunmaktayım.
Artık sadece tarih videolarına yer vermek istiyorum ama hangi kategoriyi kapsadığını bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi ?
bence tarih ve bilime devamSevgili dostlarım 1 yılı aşkın süredir emek harcadığım youtube kanalında bilim ve tarih videoları yapıyordum 10k aboneyi ve 4000 saati geçtim ve artık para kazanmayı da açmış bulunmaktayım.
Artık sadece tarih videolarına yer vermek istiyorum ama hangi kategoriyi kapsadığını bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi ?
mesela türkiyenin 90 lı yılları tarihte insanlara yutturulmuş paranormal köy zırvalıkları gibi farklı farklı tarihi olaylar paganizm den şamanizme tarihteki en saçma icatlara kadar anlayacağın kral tarihle alakalı ne varsaTarih videoları genellikle eğitim veya belgesel kategorilerinde bulunuyor bu nedenle kanalını bu kategorilerden biri altında toplayabilirsin tarih videoları ile ilgilenen geniş bir izleyici kitlesi olduğundan bunu birinci kategori olarak belirleyebilirsin kanalının konusu hakkında daha fazla bilgi verebilirsen daha spesifik bir öneri sunabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?