Bu adamı da atacaktım ama bunlar genelde mukbang kategorisine girdiği için başka başlıkta atacaktım. Bu arada Zach adamdır. Özellikle yemeklerin yapım aşaması beni çok rahatlatıyor.açık ara farkla en iyi asmr kanalı budur knk
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hamile kaldıktan sonra içerikler zayıfladı gibi geldi bana.Selen asmr favorim
F Keşke yaşasaydıCosmic Barber favorim xd
Dostum bunlar zevk işi o yüzden tartışmaya açık olduğunu düşünmüyorum. Beğenmiyorsan tüketmez ve para kazandırmazsın. Benim hoşuma gidiyor bu yüzden izliyor ve "para" kazandırıyorum.abi böyle şeyleri neden izliyorsunuz yani lütfen bunu kendinize yapmak saygısızlık bu seviyeye düşmek bunlara para kazandırmak bile saçma
Evet o da mükemmel, çocuğu oldu bir de çok tatlı gerçekten. ^-^Gentle Whispering ASMR
Secret Asmr Türk Asmr kanalları içerisinde gerçekten kaliteli bir kanal . Aceforce asmr geneldE Minecraft speedrun veya Fortnite oynanış videoları eşliğinde üretiyor içeriğini.Gaming olarak ACEFORCE ASMR vardı o yabancı tr de ise gaming çok yok bilmiyorum oraları normal konseptte ise yabancı bence tom asmr vardı bi tane o tr de secret asmr sanırım iyi forumlar
Evet gerçekten kaliteli bir kana lve aceforce asmr fast olarak bence en iyilerden biri.Secret Asmr Türk Asmr kanalları içerisinde gerçekten kaliteli bir kanal . Aceforce asmr geneldE Minecraft speedrun veya Fortnite oynanış videoları eşliğinde üretiyor içeriğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?