Başlangıç için Camtasia Studio başlayabilirsin ve Kimse'nin ugraşacagını zanetmiyorum
Random videolar al edit yap ve hayal gücüne'de bağlı vs vs yani ugraşProgram konusunda bilgim var hocam önceden yt işini yapardım kasa varken Audacity ile sesleri düzenlerdim vb
Random videolar al edit yap ve hayal gücüne'de bağlı vs vs yani ugraş
Kendi işini kendin yap hesabı , örneğin ben Vegas Pro kullanıyorum diyelimki senin editlerini yapmaya başladım edit kolay bir uğraş değil edit yapan kişinin çıkarı ne olacak yapacağım veya düşündüğüm için demiyorum ama karşılığında birşey sunman gerekli ne vereceğin sana kalmış ama kimse karşılıksız birşey yapmaz heleki sık sık video editlemek renderlamak uzun uğraş .
Hocam oldukça bilgiliyim ama benim de kendi kanalıma zaman ayırmam gerekiyor :=)
Ancak şuan yeni kanalında olduğun için kimsenin gözünde bir değeri yok senin kanalına montaj yapmanın
Birşey vaat etmelisin ki insanlar da yapsın önerim bu yöndedir
Başarılar.
kanal benim üzerime olmayacağı için edit yapan kişi kanalı kendi üzerinde kullanabilir tek şartım videolarda Sağ altta veya Sol altta profilimi paylaşılmasıdır ek olarak kanalı kişisel bir isimden çok daha çok marka veya başka bir şey yapması belli bir kişi ismi verilmeyecek kanalı edit yapan kişinin elde kazançı boş bir edit yapsa bile belli bir profesyonel ses olacak Elinden yani kanal isterse büyüdüğü zaman kazanç onun olur
Bir de içerik konusunda yardımcı olabilirim.YouTube'u düzenli olarak takip ediyorum ve yabancı kanallara da ilgim varKardeşim edit işlerini,thumbnail'leri yapabilirim. momontimadikoy@gmail.com eposta adresim. detayları yaz buraya nasıl bi kanal açacaksın vs.ortak olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?