⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Bence oyun için yeterli bir sistemin var değştirmeBeyler Sapphire Pulse RX570 4GB ekran kartı kullanıyorum. Aslında memnunum bir sıkıntım yok. Tamamen keyfi değiştirmeyi düşünüyorum.
Size iki sorum olacak;
1) Sizce ekran kartını yükseltmeye değer mi ?
2) Değerse hangi model için değer ?
Sistemin diğer özellikleri;
Asus Tuf B450M Gaming Plus
Ryzen 5 2600X
2 x 8 3000Mhz
RX570
480 SSD
senin bilgisayar başında ne kadar zaman geçirdiğine ne tür oyunlar oynamaktan zevk aldığına bağlı aslındaBeyler Sapphire Pulse RX570 4GB ekran kartı kullanıyorum. Aslında memnunum bir sıkıntım yok. Tamamen keyfi değiştirmeyi düşünüyorum.
Size iki sorum olacak;
1) Sizce ekran kartını yükseltmeye değer mi ?
2) Değerse hangi model için değer ?
Sistemin diğer özellikleri;
Asus Tuf B450M Gaming Plus
Ryzen 5 2600X
2 x 8 3000Mhz
RX570
480 SSD
sistemin gayet iyi. ekren akrtında bi sıkıntı yoksa yükseltmen saçma ama zevkler ve renkler tartışılmaz
Yükseltme ben 2gb amd ekran kartıyla oynuyorum zevk alıyorum onda oynasam uçarım
Hocam NVdia 1070 1080 GİBİ ekran kartlarını alabilirsin Paran varsa AMD nin kartından daha iyidir
bence gayet iyi gerek yok
Bence oyun için yeterli bir sistemin var değştirme
oyunlarda daha iyi performans almak istersen gerekir. Ama bana göre sistemin iyi
Bence pek gerek yok
bence sistem mükemmel zevk sana ait tabi rx590 turbo 8 GB
sıkıntı yaşamıyorsan bence gerek yok
senin bilgisayar başında ne kadar zaman geçirdiğine ne tür oyunlar oynamaktan zevk aldığına bağlı aslında
bence değer
tasarım işlerine girişmeyeceksen boş yere değiştirme.
GeForce GTX 1660 SUPER GAMING XBeyler biraz kıl bir adamım galiba. Sistemde kasa, işlemci fanı, ramler, kulaklık v.s hepsi RGB.
Ekran kartına bakıyorum yetim gibi kalıyor, canım sıkılıyor.
Çok fazla fiyat farkı olmaksızın hangi modele geçiş yapabilirim sizce ?
Hani maksimum 750-900₺ gibi üzerine verebilirim. Tamamen keyfi...
GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X
bu tarz bi markayla karlışmıştım hazır bi sistemde ve o sistemi arkadaşım aldı gayet de beğendi. yorumlar iyiyse ve sitesinde gerekli destekler sağlanıyosa marka sağlamdır alınır.Dostum sence Palit marka ekran kartı alınır mı ?
Nette biraz baktım da yorumlar gayet olumlu gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?