Belki God Of War dan esinlenmiş bile olabilirler. Güzel yorumun için teşekkür ederim.Oyun bana God of War ı hatırlattı grafikleri aynı ona benziyor emek verip uğraşmışsın helal olsun
Aslına bakarsan Age of Empires tan sonra başladığım oyundu. Gerçekten güzeldi fakat hilesiz çok zorlanıyordum özellikle senato görevlerinde. Ama doğrusunu söylemek gerekirse rome total war mitolojiyle bağlantılı bir oyun değil. Daha gerçekçi ve doğaüstü durumlardan uzak bir oyun. O yüzden Yunan mitolojisi için en iyi olmasını geçtim bir örnek bile teşkil edilemez bence. Yine de fikrine saygı duyuyorum teşekkür ederim.rome : total war yunan mitolojisi için en iyi örnek olabilir. incelemeni tavsiye ediyorum
age of dedin ve içimden geçtin hala oynadığım en iyi oyunlardan birisi diyebilirim, böyle birisi bahsedince ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, ve sanırım haklısın rome total war mitolojiyle bağlı olmaktan ziyade biraz daha roma'nın savaş ortamını anlatan bir oyunAslına bakarsan Age of Empires tan sonra başladığım oyundu. Gerçekten güzeldi fakat hilesiz çok zorlanıyordum özellikle senato görevlerinde. Ama doğrusunu söylemek gerekirse rome total war mitolojiyle bağlantılı bir oyun değil. Daha gerçekçi ve doğaüstü durumlardan uzak bir oyun. O yüzden Yunan mitolojisi için en iyi olmasını geçtim bir örnek bile teşkil edilemez bence. Yine de fikrine saygı duyuyorum teşekkür ederim.
Age of türkçe seslendirmesi ile gönüllerimizi fethetmiş bir oyun yıllar geçse bile yerini dolduracak bir oyun gelmeyecek( Hala abim ve arkadaşlarıyla Age of geceleri yaparız doyamıyoruz bu zevkeage of gerçekten mükemmel çok mutlu oldum hala oynayan birisi oldugu için sevindim açıkcası, hala oynadığım oyundur ve totel roma'da gerçekten inanılmaz zorlanılan bir oyun
Post automatically merged:
age of dedin ve içimden geçtin hala oynadığım en iyi oyunlardan birisi diyebilirim, böyle birisi bahsedince ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, ve sanırım haklısın rome total war mitolojiyle bağlı olmaktan ziyade biraz daha roma'nın savaş ortamını anlatan bir oyun
Yani oyun eski olduğundan bence normal diyebiliriz bunun için.Oyun grafik görsel olarak çok geride kalmış gibi
Teşekkürler fakat gönderiyi okumanızıda isterim yorum yapmak için yorum yapmanın anlamı yok bence.Assassin's Creed Odyssey God of War
Açıkçası senin hissini anlayabiliyorum Mitolojik içerikler her zaman çekici geliyor ve eğlenceli olabiliyor. Oyun konusunda pek şansım yaver gitmesede bu oyun şans eseri önüme düşmüş oldu. Uzun zaman türkçe yamasını bekledim fakat oyunu bilen kimsenin olmaması doğal olarak türkçe yama talebinin yokluğuna evrildi. Umarım bu post sayesinde oyun bu alana ilgi duyanlara ulaşır ve umarım türkçe yama yapacak birileri ortaya çıkar.Kendimi bildim bileli mitolojiye ilgi duyarım sırf bu yüzden çok uzun zaman Smite oynadım, mitoloji içeren bir çok film, dizi seyrettim ama ne yazık ki oyun alanında pek de yaygın değil God of War harici bilinen oyun yok gibi bir şey paylaşım için teşekkürler fiyatı da uygun oyun 12 yıllık bir oyun olsa da hoş bir görünüme sahip deneyeceğim.
Bu oyuna şans vermen güzel olabilir. Başları biraz sıkıcı gelse bile sonrasında pişman etmez emin ol.ilgimi çekti fakat single oyunlara bir türlü başlayamıyorum
Tavsiyen için teşekkür ederim sistemim kaldırmıyor şimdilik.dostum klesinlikle ac valhalla oyna ortamı falan aşırı iyi
Tavsiyen için teşekkür ederim denedikten sonra fikirlerimi söylerim. Bu arada ben %100 yansıtıyor tek oyun veya en iyisi bu gibi söylemlerde bulunmadım sadece tavsiye ettim oyunu.age of mytholog yunan mitolojisini %100 yansıtan gelmiş geçmiş en iyi ve tek oyundur haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?