- Yasaklandı
Belki izleyebilirim bu kadar övdüğüne göre gerçekten güzeldir.sistemin kaldırmıyorsa da izle kardeşim valhalla harika bir oyun![]()
Yani bu biraz tuhaf bir durum. Mitolojik isme sahip yayıncıyı izlesem mitoloji okumuş izlemiş veya dinlemiş olamam. Dolayısıyla bu tarz şeylerde asıl olay hikayedir. Bu yüzden kendi adıma konuşuyorum Smite bir alternatif olarak bile gözümde canlanmıyor. Yine de değerli tavsiyen için teşekkür ediyorum.bir hikayesi olmasa da bir çok mitolojiden hero bulunduran smite da güzel bir alternatif olabilir.
Eski bir oyun olmasına rağmen gerçekten görsel konusunda idare eder diyebilirim. Yani günümüz oyunlarına kıyaslamanın pek faydası dokunmaz zaten. Ama döneminin en iyisi gibi bir iddiam yoktur çünkü döneminde grafik açısından çok daha iyi oyunlar çıkmıştı. Bu oyun hikayesi için oynanmaya değer zaten. Teşekkür ediyorum güzel yorumun için.Görsel olarak iç açıcı bi görüntüsü var hoşuma gitti hikayesi de gayet hoş teşekkürler değerli önerin için
Harbiden ben de böyle bi eskilere gittimOyun bana God of War ı hatırlattı grafikleri aynı ona benziyor emek verip uğraşmışsın helal olsun
Teşekkür ederim. Bu tarz oyunlar eskiden pek aranmazdı fakat şimdi kıymete bindiler, oyuncularla buluşturmak beni gerçekten mutlu ediyor.Harbiden ben de böyle bi eskilere gittimEmeğine sağlık bu arada kardeşim
Rica ederim eski bir oyun zaten god of warla kıyaslamak bende istemem o bir başyapıt.grafik bakımından beni tatmin etmedi god of war tercih ederim ama yinede paylaşım için saol
Evet gerçekten öyleler. Ac bende izlemeye başladım baya sardı.god of war ve ac odyse bunlar mitoloji olarak güzel oyunlar
Ben zaten sen yansıtıyorsun gibi bir söylemde bulunmadım ki neyin açıklamasıTavsiyen için teşekkür ederim sistemim kaldırmıyor şimdilik.
Tavsiyen için teşekkür ederim denedikten sonra fikirlerimi söylerim. Bu arada ben %100 yansıtıyor tek oyun veya en iyisi bu gibi söylemlerde bulunmadım sadece tavsiye ettim oyunu.
pekiBen zaten sen yansıtıyorsun gibi bir söylemde bulunmadım ki neyin açıklaması![]()
aslında şuanda indirimde dört buçuk tl videousunu falanda izledim alınabilir benceArkadaşlar merhaba size çok küçükken oynadığım bir oyunu tanıtmak istiyorum.
Numen: Contest of Heroes
Eminim çoğu kişi denk gelmemiştir bu oyuna. Eskiden internet pek yaygın olmadığından müzik marketlerde 1 cd lik oyun 1 lira 1 dvd lik oyun 3 lira cinsinden oyun satarlardı.
Bende o dönemlerde yeni bir oyun arıyordum. Öyle video izleme falan imkanımız yoktu. Klasörün içerisinde sadece kapak resimleri olurdu bizde oradan oyunu seçerdik.
Bu oyun ile o zaman tanıştım yani kapak fotoğrafını gördüm. Konusunu falan tabiki bilmiyordum araştırcak bir alanımızda yoktu. Çoğu oyun alıp yükledikten sonra tırt çıkardı zaten. Bu oyunu yükledikten sonra baya bir süre başından kalkmadım pc nin çünkü sarıyodu ve cidden o güne kadar bu tarz bir oyun oynamamıştım. Hala daha oyunun tam olarak konusuna hakimim diyemem. Çünkü türkçe dil desteği yok. İngilizcem iyi bir seviyede olsa belki anlardım bilmiyorum ama az çok kanaat getirebiliyorsunuz. İngilizce bilenlere özellikle tavsiye ediyorum mutlaka oynasınlar.
Birazda oyundan bahsedeyim. Oyunumuza genç bir karakter ile başlıyoruz ve amacımız karakterimizi geliştirmek çevrede bulunan insanlardan görevler alarak bu görevleri yapmak. Görevlerin sonunda güzel ödüller ile level atlamak. Bulunduğumuz adalardan veya şehirlerden çıkarak yeni insanlarla tanışmalıyız. Bu tanışma süreçlerinde özellikler kazanabiliyoruz ve bunlar zaman zaman büyü yapmak üzerine zaman zaman yakın dövüş üzerine. Bunu belirlemek tabi sizin elinizde. Çünkü oyunun bir kısmında ikilem arasında kalıyorsunuz ve devam eden süreçte neye yöneleceğinizi kendiniz seçmeniz gerekiyor. Seçtiğiniz alan üzerinden aristokratlar ile görüşerek gelişmeye ve hikaye akışına devam ediyorsunuz. Oyunda npc ler üzerinden takı ve ekipman elde edebiliyorsunuz. Mitolojik yaratıkları keserek görevleri tamamlarken aynı zamanda seviyenizi geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca ekipman atma şanslarıda var. Döneminin online olmayan MMO oyunu bile diyebiliriz bu oyun için. Çok fazla spoiler içeren detaya girmek istemediğimden bu kadarının yeterli olacağını düşündüm.
Steam üzerinden elde edebilirsiniz. Keyifli oyunlar dilerim...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
denemeye değer benceaslında şuanda indirimde dört buçuk tl videousunu falanda izledim alınabilir bence