Onaylı Üye
zahmet olmazsa özelden yazabilir misinhocam yurtdışından alım satım yapmadım fakat yapan arkadaşlarım wise veya paypal kullandılar (paypalı eskiden kullanıyorlardı wise de hala açık olmalı) (yaş tutuyorsa binance veya başka bilindik bir uygulamada hesap kurup onun üzerinden de transfer yapabilirsiniz diye biliyorum)
Evet var sanırım hocam nasıl yapıcam binance üzerinden discord veya burdan dmden ulaşır mısın bana zahmet olmazsa anlatsan tatlı olur vaktin varsa eğer teşekkür ederim . L U C A#9434Kripto? Büyük ihtimal kripto ile ödeme yöntemi vardır binance'a falan çekebilirsen oradan türk lirasına çevirebilirsin sanırım.
hocam benim yaptığım bi iş değildi sadece dostlarımdan duyduklarımdan bilgi verdimzahmet olmazsa özelden yazabilir misin
veya discord L U C A#9434
nasıl yapıcam yanı hocam dmden anlatır mısınKripto üzerinden alınıyor sadece çünkü o bankların hiçbiri tr de yok
Discord üzerinden istek gönderdim.nasıl yapıcam yanı hocam dmden anlatır mısın
Ben yirt disinda calisiyorum tl ile cekemiyorum para site varmihocam yurtdışından alım satım yapmadım fakat yapan arkadaşlarım wise veya paypal kullandılar (paypalı eskiden kullanıyorlardı wise de hala açık olmalı) (yaş tutuyorsa binance veya başka bilindik bir uygulamada hesap kurup onun üzerinden de transfer yapabilirsiniz diye biliyorum)
knka paypall ile oluyodu öncedn ama şuan bilgim yok deneyebilirsin yada kripto ilede usd aktarımı oluyor diye biliyorumarkadaslar ben yabancı bir siteden hesap s4tımı yaptım fakat site de dolar var ben bunu nasıl çekebilirim türkiyedeyım uluslar arası falan ne yapmam gerekıyor hiç bir bilgim yok daha önce bu tarz bişey yapmıs ve başarılı olmuş işlemler yapanlar bana bir açıklık getirebilir mi nerde ve ne yapmam gerekıyor ücreti çekmem için hangi kart veya neler lazım anlatırssa çok makbule geçer saygılar
konu yanlıs yerde ise kusura bakmayın taşırsanız sevinirim hayırlı geceler <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?