Yurt dışı sitedeki paramı nasıl çekebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
arkadaslar ben yabancı bir siteden hesap s4tımı yaptım fakat site de dolar var ben bunu nasıl çekebilirim türkiyedeyım uluslar arası falan ne yapmam gerekıyor hiç bir bilgim yok daha önce bu tarz bişey yapmıs ve başarılı olmuş işlemler yapanlar bana bir açıklık getirebilir mi nerde ve ne yapmam gerekıyor ücreti çekmem için hangi kart veya neler lazım anlatırssa çok makbule geçer saygılar

konu yanlıs yerde ise kusura bakmayın taşırsanız sevinirim hayırlı geceler <3

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam yurtdışından alım satım yapmadım fakat yapan arkadaşlarım wise veya paypal kullandılar (paypalı eskiden kullanıyorlardı wise de hala açık olmalı) (yaş tutuyorsa binance veya başka bilindik bir uygulamada hesap kurup onun üzerinden de transfer yapabilirsiniz diye biliyorum)

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hocam yurtdışından alım satım yapmadım fakat yapan arkadaşlarım wise veya paypal kullandılar (paypalı eskiden kullanıyorlardı wise de hala açık olmalı) (yaş tutuyorsa binance veya başka bilindik bir uygulamada hesap kurup onun üzerinden de transfer yapabilirsiniz diye biliyorum)
zahmet olmazsa özelden yazabilir misin

veya discord L U C A#9434

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kripto? Büyük ihtimal kripto ile ödeme yöntemi vardır binance'a falan çekebilirsen oradan türk lirasına çevirebilirsin sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kripto? Büyük ihtimal kripto ile ödeme yöntemi vardır binance'a falan çekebilirsen oradan türk lirasına çevirebilirsin sanırım.
Evet var sanırım hocam nasıl yapıcam binance üzerinden discord veya burdan dmden ulaşır mısın bana zahmet olmazsa anlatsan tatlı olur vaktin varsa eğer teşekkür ederim . L U C A#9434

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kripto üzerinden alınıyor sadece çünkü o bankların hiçbiri tr de yok

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kullandığın bankayı arıyıp dolar hesabı açtırabilirsin arkadaşın abisi londrada dolar hesabına para atıyor tam olarak adı nedir nasıl yaptırılıyor bilmiyorum ama biraz araştırırsan belki bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hocam yurt dışı hesabı açıp parayı oraya aktarıp sonrada kendi hesabına atmayı dene

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben yirt disinda calisiyorum tl ile cekemiyorum para site varmi

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
uluslar arası switch diye bankalar arası para gönderim mevzusu var bi araştır istersen

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hesabından dolar / euro hesabı açtırıp çekebilirsin diye bilyorum

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Binance üzerinden hesap açıp doğrulaman geliyor. Daha sonrası kolay zaten. Hesabı onaylanması gerekiyor ama. Kimlik kartının ön arka yüzünü atıyorsun. Selfi falan çekilip atıyorsun. Daha sonra hesabın aktif olunca cüzdan ya da wallet artık hangi dili kullanıyorsan. Oradan deposit geliyorsun daha sonra TRC20 ağını seçiyorsun kodu kopyalayıp siteden oraya atıyorsun. 2 3 dakika içinde gelir. Büyük ihtimalle Tether ile gönderirler ya da kendi coinleri varsa onlar ile

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hangi site üzerinden sattın? Keşke playerauctions üzerinden falan yapsaydın.

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Swift koduyla falan alabilirsin ibana

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
kankam onu tlye çevirebilirsin ama banka ile konuşman lazım

Üye
4 HİZMET YILI
arkadaslar ben yabancı bir siteden hesap s4tımı yaptım fakat site de dolar var ben bunu nasıl çekebilirim türkiyedeyım uluslar arası falan ne yapmam gerekıyor hiç bir bilgim yok daha önce bu tarz bişey yapmıs ve başarılı olmuş işlemler yapanlar bana bir açıklık getirebilir mi nerde ve ne yapmam gerekıyor ücreti çekmem için hangi kart veya neler lazım anlatırssa çok makbule geçer saygılar

konu yanlıs yerde ise kusura bakmayın taşırsanız sevinirim hayırlı geceler <3
knka paypall ile oluyodu öncedn ama şuan bilgim yok deneyebilirsin yada kripto ilede usd aktarımı oluyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...