- Yasaklandı
-
Çıkacaksında önce kendini kanıtlaman lazım, yabancı dil bilmen lazım, çok paran olması lazım tl'nin değeri yok.
Green card araştır hocamMerhabalar yurt dışına çıkmak istiyorum orada yaşamak istiyorum yazilim mühendisliği veya pc muhendisligi orada is rahat bulur diyorlar haklilarda ama aklimda soyle sorular var oraya gittim zaman nerede kalicam ben sokakta yatacak halim yok 2 cisi is nasil bulucam tuekiyedenmi başvurcam yoksa oradami bulucam bu surede orada olursam is bulana kadar hep keseden yersin 3 vize vize ne vizesi alicaz is vizesi goc dedik hadi ama is bulduktan sonra nasil vize uzaticaz bunu
neden belçikaYurt dışında bir tanıdığın varsa o istek yolluyor sana o şekilde çıkıp oradaki hayatı görebilir bilgi sahibi olabilirsin sonra neyi nasıl yapacağına karar verebilirsin türkiye harici yurt dışında bir ülke düşünüyorsan en rahat edeceğin yer belçika bilgin olsun
holanda ingiltere amerika isveç norvec ispanya felan düşünüyordum belçika aklımda gelmedi neden onu tavsiye ediyorsunYurt dışında bir tanıdığın varsa o istek yolluyor sana o şekilde çıkıp oradaki hayatı görebilir bilgi sahibi olabilirsin sonra neyi nasıl yapacağına karar verebilirsin türkiye harici yurt dışında bir ülke düşünüyorsan en rahat edeceğin yer belçika bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?