Uzman Üye
Gidebilsekde ezilsek kanka torna belgem yok ben hidebilidrmiyim acabaknk yurtdışında çalışman için bir mesleğin olması lazım mesleğin yoksa orda çok ezilirsin kusura bakma ırgat muamelesi görürsün
knk Türkiye de mültecilere karşı görüş nasılsa orda da sana karşı görüşleri öyle + Türksün yani elinde orda geçerli bir belge yoksa veya tanıdık sana sponsor olabilecek biri yoksa burda küçük fabrikada çalışmaya bak en azından küçük işletmede daha çok para alırsınGidebilsekde ezilsek kanka torna belgem yok ben hidebilidrmiyim acaba
Sen ordamı yaşıyosun kankaknk Türkiye de mültecilere karşı görüş nasılsa orda da sana karşı görüşleri öyle + Türksün yani elinde orda geçerli bir belge yoksa veya tanıdık sana sponsor olabilecek biri yoksa burda küçük fabrikada çalışmaya bak en azından küçük işletmede daha çok para alırsın
benim isteğim şu anda polis yazılım avukat psikolog ingilizce öğretmenliği veya felsefe burada bunlardan okumaya çalışsam oralarda bi baltaya sap olabilir miyim yoksa ustalık belgeli veya sertifikalı bir meslekten mi bahsediyorsun?knk yurtdışında çalışman için bir mesleğin olması lazım mesleğin yoksa orda çok ezilirsin kusura bakma ırgat muamelesi görürsün
bi ara bi sürü kalifiye eleman arıyorlardı özellikle almanyaydı sanırım bir haberde görmüştüm duyuru yapılınca başvur ama tornacılık belgesini bir şekilde almaya çalış sonrada kaç kurtar kendiniGidebilsekde ezilsek kanka torna belgem yok ben hidebilidrmiyim acaba
abi biz suriyeli değiliz bize öyle davranacaklarını sanmıyorum teknoloji ilerledi dillerini üst seviyede öğrenmek zorundayız orada bize ekmek verecekler emeğinin hakkını verecekler oraya uyum sağlamalıyız.knk Türkiye de mültecilere karşı görüş nasılsa orda da sana karşı görüşleri öyle + Türksün yani elinde orda geçerli bir belge yoksa veya tanıdık sana sponsor olabilecek biri yoksa burda küçük fabrikada çalışmaya bak en azından küçük işletmede daha çok para alırsın
hangi mesleği yapıyorsun dil bilgin kaçıncı seviye ve kaç lira orada kalmak yemek içmek için gerekli yanlış anlama meraktan sordum.knk ben 1 ay sonra gidicem meslek dil kalacak yer ve bi miktar para ayırdım bence gerekli şeyler bunlar
üniversitede hangi alanları önerirsin benim yazılım avukat psikolog ingilizce öğretmenliği veya felsefeye ilgim var hangilerini seçersem alırlar?meslek olması lazım her hangi bir meslek bil her şekilde çalışırsın en onemlısı meslek okuldan bile okul varsa daha iyi tabi
yani cv iyi olursa gitme ihtimalimiz daha mı artar?meslek edinmen ve iyi bi firmada çalışman lazım işinde iyi olursan yurt dışına çalışmaya gidebilirsin
ben öyle düşünmüyorum akrabalarımdan ve iş çevremden gidenler öyle dedi bende gidip görmek istiyorum ama biraz çekiniyorum bu duyduklarımdanbenim isteğim şu anda polis yazılım avukat psikolog ingilizce öğretmenliği veya felsefe burada bunlardan okumaya çalışsam oralarda bi baltaya sap olabilir miyim yoksa ustalık belgeli veya sertifikalı bir meslekten mi bahsediyorsun?
bi ara bi sürü kalifiye eleman arıyorlardı özellikle almanyaydı sanırım bir haberde görmüştüm duyuru yapılınca başvur ama tornacılık belgesini bir şekilde almaya çalış sonrada kaç kurtar kendini.
abi biz suriyeli değiliz bize öyle davranacaklarını sanmıyorum teknoloji ilerledi dillerini üst seviyede öğrenmek zorundayız orada bize ekmek verecekler emeğinin hakkını verecekler oraya uyum sağlamalıyız.
hangi mesleği yapıyorsun dil bilgin kaçıncı seviye ve kaç lira orada kalmak yemek içmek için gerekli yanlış anlama meraktan sordum.
üniversitede hangi alanları önerirsin benim yazılım avukat psikolog ingilizce öğretmenliği veya felsefeye ilgim var hangilerini seçersem alırlar?
yani cv iyi olursa gitme ihtimalimiz daha mı artar?
onlar sen gitme diye diyorlar kulaktan duyma bilgilere inanma gidip kendin gör buradan kat kat iyidir orasıben öyle düşünmüyorum akrabalarımdan ve iş çevremden gidenler öyle dedi bende gidip görmek istiyorum ama biraz çekiniyorum bu duyduklarımdan
Nerden bakıcam alıcaklarmı diyebenim isteğim şu anda polis yazılım avukat psikolog ingilizce öğretmenliği veya felsefe burada bunlardan okumaya çalışsam oralarda bi baltaya sap olabilir miyim yoksa ustalık belgeli veya sertifikalı bir meslekten mi bahsediyorsun?
bi ara bi sürü kalifiye eleman arıyorlardı özellikle almanyaydı sanırım bir haberde görmüştüm duyuru yapılınca başvur ama tornacılık belgesini bir şekilde almaya çalış sonrada kaç kurtar kendini.
abi biz suriyeli değiliz bize öyle davranacaklarını sanmıyorum teknoloji ilerledi dillerini üst seviyede öğrenmek zorundayız orada bize ekmek verecekler emeğinin hakkını verecekler oraya uyum sağlamalıyız.
hangi mesleği yapıyorsun dil bilgin kaçıncı seviye ve kaç lira orada kalmak yemek içmek için gerekli yanlış anlama meraktan sordum.
üniversitede hangi alanları önerirsin benim yazılım avukat psikolog ingilizce öğretmenliği veya felsefeye ilgim var hangilerini seçersem alırlar?
yani cv iyi olursa gitme ihtimalimiz daha mı artar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?