Onaylı Üye
şans yok ki anasını satayımYok kanka en fazla kazakistan kıbrıs gibi bir iki ülke dışında okuyamıyorsun geçiş şansı yok bende araştırdım göremedimde bulamadımda zaten sorup soruşturdum ülkede kaldım malesef elimden birşey gelmedi dediğin gibi bir tek yurt dışından geliş var gidiş yok
öyle yapmaya çalışıyorum da aşırı zor be olmuyoaklınız varsa yurt dışında yaşayıp yurt dışında kalın bu ülke de yaşam yok malesef
adam bakıyor türk vatandaşı yaramaz diyor direk ondan kaynaklıYurt dışına bi kapak atabilsek zaten ama işte ona bile fırsat vermiyorlar ne yapsak bilmiyorum kanka sıkışıp kaldık iki arada bi derede :/
Aynen öyle ya boğuluyoruz resmen gören yok ağlanacak halimize gülüyoruz elden birşey gelmeyinceinşallah başarırsınız okumadım işsizim benden geçti kendinizi kurtarın sizin adınıza ben sevinirim vallaha ona vergi buna vergi dolar aldı başını gidiyor ekonomi çöktü markete giriyorsun 2 birşey almaya 50 100 lira bu nedir ya boşa yaşıyoruz vallaha
Post automatically merged:
adam bakıyor türk vatandaşı yaramaz diyor direk ondan kaynaklı
siyasete dönmesin iş ama haklısın valla yapcak bişey yok sürünmeye devam ama bakalım 2 sene içinde savaş çıkmazsa yine şükrederiz halimizeişin kötüsü kim gelirse gelsin bu ülkenin durumu böyle devam edicek
Gündemi bilmem ama şu gazdır petroldür herkesin gözünü bize çekiyo kanka kuru yanında yaş misali olucaz gibime geliyor işte bi gidebilsek halen 2. üni derdindeyim bunu bitirsem gidicem kesin ama işte bakalımsiyaset umrumda değil kanka hiç birine tahammülüm yok çoluk çocuk gibi anca kavga ediyorlar birbirleriyle iyi yapsalar da kötü diyorlar kötü olsa da ülkenin menfaati için gerçekten çalışan yok koltuk sevdalısı ''hepsi'' savaş konusuna gelicek olursa bana kalırsa seçimler yaklaşınca iyi bir savaş çıkacak sırf gündem değiştirmek için gibime geliyor
inşallah olur kankam ya yurt dışında kalabilirsen bir de süper olur burada okuyana da iş yok .dGündemi bilmem ama şu gazdır petroldür herkesin gözünü bize çekiyo kanka kuru yanında yaş misali olucaz gibime geliyor işte bi gidebilsek halen 2. üni derdindeyim bunu bitirsem gidicem kesin ama işte bakalım
inşallah kanka olursa sanada bi kız bulayım evlendireyim atla gelinşallah olur kankam ya yurt dışında kalabilirsen bir de süper olur burada okuyana da iş yok .d
yatar kalkar sana dua ederiminşallah kanka olursa sanada bi kız bulayım evlendireyim atla gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?