ayn ole 580 i 6 k ya aldımGerçekten reis ya biz burda rx570 sistemleri bile 5kya alıyoruz adamlara bak
bir yerde çalışsan iki ay max düşünsene 3 4 k dolara pc topladığınıyurt dışında yazın para biriktirip kasa alıp oyun oynamk max 3-4 ayını alır
düşünsene 2 k ya kasa alıyosun :dBu fiyatlar ne böyle. Bizde ancak hayal olur.
knk 5 euro verde geforce now premium alalım asfasfŞuan Fransa da oturuyorm ve Bir Laptop aldım 2000 euro ya . Normalde Rtx 3070 bir bir kasalı alacaktım fakat öğrenci olduğum için laptop tercih ettim. Buralar güzel be kardaşlarım valla güzel öğrenci olarak gelecekler dili halledin hop atlayın kaçak gelin -_- . Yok yok düz gelin .Buralarda lise bitirip Türkiyede ünevrisetede rahat edebilirsiniz. İstediğiniz bilgisayarı 2-3 ay çalışıp alabilirsinz.
aynen öyleCoğrafya kaderdir
devlete 3 tane alıyorvergiler çok fazla bi aldığımızı devlete alıyoruz
HATIM INDIRMEMIZ LAZM IYI BI PC ALMAK ICINAllahım fiyatlara bak Çok komik fiyatlar gerçekten Bizler bunu hakedicek ne yaptık
BURADA ISE 5 SENENI ALIRyurt dışında yazın para biriktirip kasa alıp oyun oynamk max 3-4 ayını alır
en uygun nerden alabılırım bu sıstemlerıGerçekten reis ya biz burda rx570 sistemleri bile 5kya alıyoruz adamlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?