Sen 1.5 ay beklersin öyle anca gelirDostlar sipariş veriyorum gelince yada gelirse buraya yazarım
Bakalım isterse 2 ay sonra gelsin orjinal gelsin zaten havale yapmadım kapıda ödeme olacakSen 1.5 ay beklersin öyle anca gelir
Orijnalse ayakabı ise beklemeye değerDostlar sipariş veriyorum gelince yada gelirse buraya yazarım
Sahibindende bir satıcıdan aldım kendisinde bayağı bir ayakkabı var kargoya verildi bekliyorumHangi siteden almıştınız hocam?
Anladım hocam.Sahibindende bir satıcıdan aldım kendisinde bayağı bir ayakkabı var kargoya verildi bekliyorum
Alalı 1 hafta oldu bütün kontrollerini yaptım orjinal ayakkabıHocam yurt dışından alacak iseniz bir tanıdık aracılığıyla alırsanız daha iyi olur onun dışında sitelerden almaya kalkarsanız hem çakma ürün satın alma ihtimaliniz yükselir hem de gümrükte vergi biner. Çakma olup olmaması kumar gibi şansınıza denk gelirse.
O zaman hayırlı olsun hocam rahat ve uzun süreli bir kullanım olur umarım sizin için tekrardan hayırlı olsunAlalı 1 hafta oldu bütün kontrollerini yaptım orjinal ayakkabı
kesinlikle verdiği rahatlık çok iyi ve düzgün kullanabilirsen yıllarca bile yeterOrijnalse ayakabı ise beklemeye değer
markasına göre sitelerde kontrol edilebilir yada müşteri hizmetleriylede belki iletişim kurabilirsinDostlar sipariş veriyorum gelince yada gelirse buraya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?