Arkadaşlar elimde iPhone XS Max var yurtdışı bunu nasıl açabilirim kullanıma yazılımla yapılıyormuş bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim bir de başka imei atmadan kendi imei sinide açabiliyormuşuz bilen varsa bekliyorum
eski telefonun faturası felan aldığın yerin bilgileri varsa orda senin telefon imein yazar eğer yazan bir belgen varsa örnek: samsungdan aldıysan telefonu yada x kişisinden aldın telefon markası samsungsa samsungu arıyacaksın diceksin ki bu telefon imeimi başka telefona geçirmek istiyorum diyeceksin onlarda sana eposta soracak vereceksin bitane belge yollayacaklar o belgeyi doğru düzgün bir şekilde tc kimlik felan dolduracaksın imeinin senin olduğunu kanıtlayacaksın hangi telefon numarasına geçirtmek istiyosan onu yazacaksın markası felan ondan sonra fotoğrafını epostadan yollayacaksın ve bekleyeceksin ben böyle geçirdiydim seninkini bilemem ama benim telefon yurtdışı felan değildi sadece imeimi kopyalamışlardı, sende 2000tl gibi bi ücretle yurtdışı telefonunu kayıt ettirebiliyosun yada yasal olmayan programlar var onlarlada geçirtebilirsin ama iphoneye root atılıyormu bilmem