Yurtdışından araba ile masaüstü bilgisayar getirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
selam yurt dısındayım turkıyeye masaüstü pc götürmek istiyorum sorun cıkarmı araba ile gidecegim

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gümrükteki memurun insiyatifine kalmışsın, ama illaki kontrol edildiğinde sorun yaşamıyim diyosan. Ürünün seri numarasını belirten bı faturaya ihtiyacın var . Ürünün sıfır olmadığını kanıtlayan belge anlamında isteyeceklerdir, am 1 tane götürüyorsan sorun çıkacağını hiç sanmam. Genelde seri halinde ya da 1 en fazla ne görürsen götür ona sorun yapıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ülkeye Batıdan transit giriş yaparken kullanacağın 2 ülke var Bulgaristan ve Yunanistan ve şöyle bir sistem var *Körün taşı denk gelir ya olur da X-Ray cihazına aracı sokarlarsa aldığın ürünlerin faturasını isteyecekler eğer yanında faturası bulunmazsa sorun yaşaman muhtemel

Üye
3 HİZMET YILI
genelde ticaret için yapılan çoklu alımlarda sıkıntı çıkıyor diye biliyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
1 adet getirtirsen sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çoklu alım yapmadığın sürece sıkıntı çıkmaz dostum hani sadece bir tane bilgisayar getiriyorsan bunun da faturasını gümrük kontrolünde belirtmek zorundasın bilgisayar değil de telefon olsaydı telefonu pasaporta işlemek mecburiyetinde kalıyorsun aracı zaten x-ray e sokuyorlar dostum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
araba getirmek için eğer gümrük vergisi cart curt ödemek istemiyorsan aldıgın ülkenin plakası ile sokman gerek ülkeye ki bun yapmak içinde aldıgın ülkede vatandaşlık veya oturma iizni lazım, plakayı tr plaka yapıcaksan bi artısı kalmıyor yurt dısından getirmenin

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kardeş kullanıyorsan onnceden sorun yok ama sıfır ise problem olur

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kişisel kullanım için aldıysan sorun çıkaracaklarını sanmam . Dedikleri gibi , ticareti amaçla koliyle alınanlarda sorun oluşturuyorlar .

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çoklu alım yapmadığın sürece problem yok haricinde ticaret için kullanma şüphesi verirsen fatura isticekler faturada yanında olmazsa problem.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eğer aldıysanız faturalarını mutlaka yanınıza alın ve eger bir adet aldıysanız sorun olmaz diye düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ürünleri parça parça kutu ile değilde toplanmış kasa ile getirirseniz muhtemelen sorun çıkmaz. Kapalı kutu ürünler ticari amaç barındırdığından her ne kadar kullanmak için aldım desende sorun yaratabilir. Kasa içinde toplanmış olunca kullandığım bilgisayarım diye geçirebilirsin

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
biraz sıkıntılı bir mevzu gümrük görevlisine kalmış bir durum ama sanmıyorum izin vereceklerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...