Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışından araba ile masaüstü bilgisayar getirmek
Gümrükteki memurun insiyatifine kalmışsın, ama illaki kontrol edildiğinde sorun yaşamıyim diyosan. Ürünün seri numarasını belirten bı faturaya ihtiyacın var . Ürünün sıfır olmadığını kanıtlayan belge anlamında isteyeceklerdir, am 1 tane götürüyorsan sorun çıkacağını hiç sanmam. Genelde seri halinde ya da 1 en fazla ne görürsen götür ona sorun yapıyorlar
Ülkeye Batıdan transit giriş yaparken kullanacağın 2 ülke var Bulgaristan ve Yunanistan ve şöyle bir sistem var *Körün taşı denk gelir ya olur da X-Ray cihazına aracı sokarlarsa aldığın ürünlerin faturasını isteyecekler eğer yanında faturası bulunmazsa sorun yaşaman muhtemel
Çoklu alım yapmadığın sürece sıkıntı çıkmaz dostum hani sadece bir tane bilgisayar getiriyorsan bunun da faturasını gümrük kontrolünde belirtmek zorundasın bilgisayar değil de telefon olsaydı telefonu pasaporta işlemek mecburiyetinde kalıyorsun aracı zaten x-ray e sokuyorlar dostum
araba getirmek için eğer gümrük vergisi cart curt ödemek istemiyorsan aldıgın ülkenin plakası ile sokman gerek ülkeye ki bun yapmak içinde aldıgın ülkede vatandaşlık veya oturma iizni lazım, plakayı tr plaka yapıcaksan bi artısı kalmıyor yurt dısından getirmenin
Ürünleri parça parça kutu ile değilde toplanmış kasa ile getirirseniz muhtemelen sorun çıkmaz. Kapalı kutu ürünler ticari amaç barındırdığından her ne kadar kullanmak için aldım desende sorun yaratabilir. Kasa içinde toplanmış olunca kullandığım bilgisayarım diye geçirebilirsin