Çözüldü Yurtdışından gönderilen para nasıl alanılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yurtdışı sitesinde bir satıştan usd biriminden para aldım fakat bu parayı nasıl çekeceğim bilmiyorum . Wise’yi araştırdım ama Türkiye de ikamet edenler para alamıyormuş yurtdışından belki de yanlış biliyorumdur. Bu konuda bilgililer yardım ederse sevinirim

Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ya da kripto para birimlerini kullanabilirsin, en mantıklı yol Wise gibi duruyor. Yurtdışı bir IBAN bilgisi veriyor ve o IBAN üzerinden ödeme alabiliyorsunuz.
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Atm'den hesabına giriş yap Transfer bilgilerinizi gir. Gönderici bilgilerinizi para transfer kontrol numarasını gir işleminizi seçin Parayı aktarnak istediğiniz hesabı seçin ya da paranızı nakit olarak hemen çek

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
ya da kripto para birimlerini kullanabilirsin, en mantıklı yol Wise gibi duruyor. Yurtdışı bir IBAN bilgisi veriyor ve o IBAN üzerinden ödeme alabiliyorsunuz.

Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
O IBAN bilgisini nerden alıyoruz kanka ? Uygulamayı yükledim vs ama dediğin şekilde bir IBAN göremedim

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yurtdışından gönderilen para için diyor, Yurtiçi değil
Atm'den hesabına giriş yap Transfer bilgilerinizi gir. Gönderici bilgilerinizi para transfer kontrol numarasını gir işleminizi seçin Parayı aktarnak istediğiniz hesabı seçin ya da paranızı nakit olarak hemen çek

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
O IBAN bilgisini nerden alıyoruz kanka ? Uygulamayı yükledim vs ama dediğin şekilde bir IBAN göremedim
Kayıt olduktan sonra kimlik bilgilerin ile doğrulama yapman gerekiyor, doğrulamayı tamamladıktan sonra Wise'a 250TL (tam hatırlamıyorum) gibi bir miktar gönderiyorsun hesabını onaylıyorlar. O parayı tabii ki geri alabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...