- Yasaklandı
-
Bileti almadım henüz fakat alacağım fiyatları aşırı uygun gidiş geliş yaklaşık 1700 liraya geliyorDostum ingiltere'de elektronikten pek fazla vergi olduğunu sanmıyorum ama memlekete getirdiğin zaman ülke çıkışında elektronik eşyalardan vergi indirimi yapıdığını biliyorum ama bu durum ingiltere için gecerlimi avrupada bu durum var ama ingiltere için varmı bilmiyorum
Dostum pound uçmuş gitmiş ucak biletini nasıl aldın rötarlımı gideceksin
avrupada ticaret özgürlügü var sade türkiye girisi vergi öderDostum ingiltere'de elektronikten pek fazla vergi olduğunu sanmıyorum ama memlekete getirdiğin zaman ülke çıkışında elektronik eşyalardan vergi indirimi yapıdığını biliyorum ama bu durum ingiltere için gecerlimi avrupada bu durum var ama ingiltere için varmı bilmiyorum
Dostum pound uçmuş gitmiş ucak biletini nasıl aldın rötarlımı gideceksin
Fiyat yine iyiymiş dostum ben olsam daha uzun kalırdım ingilizce varmı pekiBileti almadım henüz fakat alacağım fiyatları aşırı uygun gidiş geliş yaklaşık 1700 liraya geliyor
Daha ucuza geliyr ama eden ps5 ynai xbox varken onu anlamadımdostum girişte gümrük vergisine takılıyorsun diye biliyorum ama her türlü Türkiye'deki fiyattan daha ucuza alacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?