Süper Üye
Ulefone power 5 kardeşim çok beğendim abime hediye edicem ona lazım.Hangi telefonu getireceksin?
Hayır mediatek işlemcisi var kolayca kırılabılır kullanmadığım tuslu telefonun imeisini ayıcamYurtdışından bizim ülkemize bir telefon getirtmek artık neredeyse cep yakıyor. 1500 TL IMEI kayıt ücreti vermek zorundasın. Buda ne demek oluyor 1500 TL'lik telefon 3000 TL'ye geliyor.
Yapabiliyorsan yap çünkü gereksiz para..Ulefone power 5 kardeşim çok beğendim abime hediye edicem ona lazım.
Hayır mediatek işlemcisi var kolayca kırılabılır kullanmadığım tuslu telefonun imeisini ayıcam
Pasaport zorunluğu yoksa getir yoksa etrafında maliye ye 1500 tl pasaport parası ödersinUlefone power 5 kardeşim çok beğendim abime hediye edicem ona lazım.
Hayır mediatek işlemcisi var kolayca kırılabılır kullanmadığım tuslu telefonun imeisini ayıcam
Peki bi abi var yanıdığım yurtdısına gidice orada normal telefon mağazalarında satılıyormu acaba ?pasaport a kayıt ederken alacakları harcı görünce cayarsın zaten ama sürekli alış veriş yapan birisi olarak söylüyorum ki gümrük de sıkıntı çekersin çok araştırmayan araştırsak da eksik bilgilenen milletiz sana tavsiyem al ama dikkat et
Teşekkürler orjınal getirticem sordum kırılabılır zaten düzenli yurtdısına gidip gelıyor yakınlarına telefon alıp gelıyor beni sevıyor yasça büyük tlfn aradığımı öğrenmiş sana bu kıyağı geçicem dedi sadece hangı telefonu istıyorsannonu de dedi bana sölicem deditabi ki ama getirirken yine ödersin ödiyeceğini kaçış yok ama bir yasa vardı çıktımı takip edemedim artık kendi adına alınmamış sim kartlar telefonlar da çalışmıyacak yani sen orada da alsan ülkemiz de sıkıntı çıkarabilir araştır derim ben altı üstü bir telefon alıcam diye 1 ay youtub un altını üsütne getirdim
Aynen katiliyorum bilader ben almanyaya 4 kere gittim geldim orda tmm en kral telefon bile 800 900 euro civarinda 1000 euroyu gecen telefon gormedim orada 6s plus aldik getircem ordan 800 euro verdik sifirina pasaportta kayit ettirim yegene alcak enistem telefonu turkiyeye gircez arabayla geldigimiz icin ordan bide yanlis hatirlamiyosam 1300 tl mi 1400 tl mi ne imei icin vetgi oduyosun bide pasaporta kayit icin oduyosun imei yurtdisina kayitli olursa cok sikinti yasarsin burada kullanabilecegin rahat bi telefon al derim alcaksan benim sana tavsiyem turkiyeden almani yavsiye ederim mesela almanyada s10plus almaya kalk 1000 euro arti vergisi zaren yuzde 3 250 euro sigorta kirilirsa degistirme imkani ayrica telefonu aldiginda ekran koruyucu hediye geliyo toplam 1250 euroya s10 plus almis oluyon ordan tek fark 2000 tlye telefon ucuz geliyo suan s10 plusin piyasa civari 10.000 tlpasaport a kayıt ederken alacakları harcı görünce cayarsın zaten ama sürekli alış veriş yapan birisi olarak söylüyorum ki gümrük de sıkıntı çekersin çok araştırmayan araştırsak da eksik bilgilenen milletiz sana tavsiyem al ama dikkat et
Yeni işlemcilerde bunu engelliyor imei kopyalamayıAyrıca artık her telefonun 1 imeisi olacak yok tuşlunun imei buna atarım falan hikaye klon imei telefonlar kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?