Onaylı Üye
kutusundan çıkarsam bile anlarlar mıSeve seve alırlar hocam senden o vergiyi
Evetkutusundan çıkarsam bile anlarlar mı
tabiki alırlar.Merhaba, ben bu ay içerisinde Dubai'ye gideceğim ama bir sorum olacaktı. Dubaideki laptop fiyatları üllemize göre daha ucuz, oradan bir laptop almayı düşünüyordum ama gelirken bu laptop için gümrük vergisi öder miyim kutusunu açıp valize koyacağım anlaşılır mı gümrük vergisi alırlar mı?
başka forumlarda kutusundan çıkarıp valizinize koyarsanız şahsi malım derseniz bir şey anlamazlar diyorlardı şimdi ikilimde kaldım kesin bir bilgi yok dimialdığın ürün 430 avro yu geçmiyor ise vergi ödemezsin fiyatı 430 avro yu geçiyor ise
6091 TL + 10 ile 20 avro arası bir trt bandrol parası alırlar.
öyle yapmayı düşünüyorum kutusundan çıkarıp şahsi ürünüm gibi yapmayı düşünüyorum ama bazıları yine de vergi ödersin diyo nereden anlaycaklar ki ürünün oradan aldığımı?şahsi ürün olduğu için almazlar. 2 tane getirirsen yine almazlar. 3. ye alırlar. Sen zaten alırken o ülkede vergini ödüyorsun hatta tax free yaparak hava alanında ödediğin vergini de geri alırsaınn
hocam alabilseler uçan kuştan alırlar seve seve alırlar telefon olsa yeliş pasoporta kayıt etirip getire bilirsinMerhaba, ben bu ay içerisinde Dubai'ye gideceğim ama bir sorum olacaktı. Dubaideki laptop fiyatları üllemize göre daha ucuz, oradan bir laptop almayı düşünüyordum ama gelirken bu laptop için gümrük vergisi öder miyim kutusunu açıp valize koyacağım anlaşılır mı gümrük vergisi alırlar mı?
sağolasın şimdi şahsi ürünüm gibi göstermeye çalışsam bir de kaçakcılıktan ceza yerim en iyisi vergisini ödemek gibihocam alabilseler uçan kuştan alırlar seve seve alırlar telefon olsa yeliş pasoporta kayıt etirip getire bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?